Zařízení obýváku - prosím o rady a nápady

Profilova fotka
Prosím poradíte? Stále přemýšlím,jak vylepšít obývák,přijde mi neútulný a moc na to nemám buňky.Napište vše,co vás napadne,děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
fotky
Odpovědět
Vypada to že máte velkou místnost já bych hlavně dala gauč dal od tv nebude to působit takovým stísněným dojmem a pracovnu bych dalal jestli je to možné někde jinde, ale určitě ne mezi obyvak a jídelnu. Stůl bych otočila a nakoupila židle, jinak obrázky a vymalovat část stěny nějakou jinou barvu nějakou hnědší
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych přes tu bílou sedačku dala nějaký hnědý potah. Osobně mi to přijde dost velký mišmaš barev a typů dřeva, stylu nábytku. Máte bílou sedačku, krémovou obývací stěnu, žíhanou podlahu a dřevěné křeslo s potahem jiné bílé. Dejte všechno do hněda a dolaďte to barevnými doplňkami v krémové a šédé barvě. Obecně pak byt zútulní obrázky, polštářky, koberečky, květiny a další bytové dekorace.
Odpovědět
pořídila bych útulné měkké pohodlné buclaté křesílko místo toho z IKEA pracovní kout bych maximálně uklidila a stolek dala někam jinam, než doprostřed místnosti ty jakési dvě skříněčky podél televize byhc tam vůbec nedala, barvu na stěny bych všude dala bílou máte tam hodně dřeva a různých dekorů, asi bych zkusila ikoupit i jiné židle místo záclonek bych dala nějaké pěkné závěsy, třeba šedé - určitě jednobarevné
Odpovědět
Profilova fotka
moc děkuji za všechny příspěvky
Odpovědět
Profilova fotka
@smajlik345 no velké to zase tolik není,asi 33 m2,stůl- pracovna určitě pjde pryč,manžel se brání,ale já prosazuji notebook,tak snad se to zadaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím poraďte,chci do té naší kuchyně tento tip židlí,ale nevím,zda bílé nebo lanýžové
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@lada2112 já bych dala bílé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máte hezkou kuchyň.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji
Odpovědět
Pracovní koutek pryč, bílá sedačka se mi moc nehodí a je to.moc nanahnany. Chce to víc do prostoru. Jinou barvu, konferenční stolek... A To samé i ty kožené židle. Kdybych měla takovou kuchyň, brala bych dřevěné. Tyto se mi hodí do modernějsiho stylu.
Odpovědět
Článek se načítá
Souhlasím s tím, že se to tam stylově hrozně moc tluče. Já osobně bych uklidila hlavně kuchyň, protože je tam hrozně moc věcí a působí to neuspořádaně, i když to možná uspořádané je. Pak to totiž vnáší chaos do celého obývacího prostoru, protože jsou propojené. Do obýváku bych dala nějaký kusový koberec asi mezi TV a gauč. Pracovní kout taky uklidit a buď přesunout jinam, nebo otočit jinak. Křeslo bych asi taky zvolila jiné, ale v jednolité barvě, pokud možno. Podle mě totiž problém v té podlaze, která je hodně výrazná a tím pádem hodně dominantní. Takže teď už bych volila spíš jednobarevné doplňky - bílou, šedou, hnědou, ale i třeba některé odstíny žluté, tlumenější zelenou, apod. Židle bych vzala bílé, když už tento typ. Tím pádem by to ale chtělo i jiný stůl, aby se to k sobě hodilo. Protože klasický dřevěný stůl a moderní koženkové bílé židle...nevím... Ale to je všechno samozřejmě jen můj názor...takže vůbec nemusí být směrodatný. Rozhodně nic z toho nemyslím jako urážku, spíš se snažím pomoc:O) Každopádně, ať se dílo podaří ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za mě také rozhodně uspořádat kuchyň, co nejvíc věcí odklidit z linky a volného prostoru do šuplíků a skříněk, samolepky apod. odlepit. Podlaha je krásná, ale musíte jí podřídit zbytek místnosti, takže ostatní věci čisté, jednobarevné a sladěné. Sedačka je v pohodě, ta se hodí a mně se líbí, koberec mezi sedačku a tvy by mohl prostor zútulnit, rozhodně vybírej jednobarevný, třeba tmavě hnědý. Pracovní kout zrušit/přesunout do jiné části domu. Jídelní kout - nevím, jaké jsou vaše finanční možnosti, určitě bych do budoucna naplánovala nový stůl i židle. Hlavně jednoduchý a čisté linie. Osobně mi vadí i krátké záclonky.
Odpovědět
No vidíte, a mě se to líbí a přijde mi to i útulné. Nic bych tam neměnila :-)
Odpovědět
Líbila by se mi kombinace těchto barev. I materiálu... dřevo a židle. Plast ne :/
Odpovědět
Židle s vysokým opěradlem prostor opticky zmenší, chce to nižší opěrky.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vám všem děkuji,nakonec vybírám židle vanilkové,právě proto aby tam už nebylo tolik barev,dřevěné nechci i stůl bude jiný,Celý jídelní kout půjde do venkovního sezení.Kuchyň bývá i poklizenější,nějak jsem fotila v pracovním zapálenía pracovní stůl chci určitě pryč,ale to trochu bojuju s manželem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janess to je moc pěkný
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem tyto,myslíte,že by se hodily? Moc děkuji za názory.
Odpovědět
@lada2112 Myslím si, že by se hodily. Jsou pěkné, designově jednoduché, takže si myslím, že by to mohlo jít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za vaši reakci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?