Ablak, s.r.o. - nesolidní firma

Mám velmi nemilou zkušenost s výše uvedenou firmou ABLAK, s. r. o., Lysovice 128, 68201 Vyškov. Už při montáži vchodových dveřích mi byla uznána reklamace na vnitřní lišty, které měla firma dodat v dohodnutém termínu. To se ale nestalo (údajně vzhledem k dovoleným ve firmě, k dovoleným ve firmě dodávající dveře apod.). Několikrát jsem telefonicky, pak SMS a mailem žádala o vypořádání reklamace lišt na vchodových dveřích a jejich výměnu. Přislíben my byl několikrát další a další termín. Situace už trvá od loňského roku. Prozatím nebyla výměna lišt realizována. Jednání pana Michala Vlacha je velmi nesolidní. Smlouvu jsme podepisovali v květnu 2015, montáž byla realizována hodně po termínu a až na moji opakovanou žádost, reklamaci uznali již při montáži dveří. Telefonicky jsem byla ujišťována, že lišty již ABLAK má že je pracovník firmy přijedete namontovat. Od srpna loňského roku se tak bohužel nestalo. Dost mi to vadí! Velmi bych ocenila, kdyby splnili svůj závazek! Momentálně už asi půl roku nebere pan Vlach telefon, nereaguje na SMS ani na maily. Když jsem svou žádost napsala i na jiné e-mailové kontakty firmy, nereagoval nikdo ani tam! Velmi nedoporučuji mít s touto firmou cokoli společného! Dobrali jste se někdo nějakého pozitivního výsledku při jednání?? A jak na to?
Odpovědět
Mám velmi nemilou zkušenost s výše uvedenou firmou ABLAK, s. r. o.,Luleč. Už při montáži vchodových dveřích mi byla uznána reklamace na vnitřní lišty, které měla firma dodat v dohodnutém termínu. To se ale nestalo (údajně vzhledem k dovoleným ve firmě, k dovoleným ve firmě dodávající dveře apod.). Několikrát jsem telefonicky, pak SMS a mailem žádala o vypořádání reklamace lišt na vchodových dveřích a jejich výměnu. Přislíben my byl několikrát další a další termín. Situace už trvá od loňského roku. Prozatím nebyla výměna lišt realizována. Jednání pana Michala Vlacha je velmi nesolidní. Smlouvu jsme podepisovali v květnu 2015, montáž byla realizována hodně po termínu a až na moji opakovanou žádost, reklamaci uznali již při montáži dveří. Telefonicky jsem byla ujišťována, že lišty již ABLAK má že je pracovník firmy přijedete namontovat. Od srpna loňského roku se tak bohužel nestalo. Dost mi to vadí! Velmi bych ocenila, kdyby splnili svůj závazek! Momentálně už asi půl roku nebere pan Vlach telefon, nereaguje na SMS ani na maily. Když jsem svou žádost napsala i na jiné e-mailové kontakty firmy, nereagoval nikdo ani tam! Velmi nedoporučuji mít s touto firmou cokoli společného! Dobrali jste se někdo nějakého pozitivního výsledku při jednání?? A jak na to?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak to je mi líto, já ty dveře aspoň mám ... Přeju úspěch a štěstí při dohánění!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@jankajv Dobrý den, mám velmi zajímavou nabídku od firmy Ablak na okna a dveře do celého domu (cca160 tis.) ale když jsem narazil na tyhle reference, tak jsem se zděsil. Opravdu je to taková katastrofa? a jsou někde nějaké další reference? Děkui za info.
Odpovědět
Okna mi fungují, dveře již taky, reklamaci vyřídili téměř po roce. Bohužel ne sami od sebe. Již bych se na ně neobrátila. Nicméně cenově byla jejich nabídka zajímavější, než podobné firmy z jejich kraje (ale až poté, co jsem jim sdělila, že mám lepší nabídku). Musím podotknout, že šlo o větev firmy, která sídlí v Luleči (pan Michal Vlach). To jen pro přesnost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Máme od nich vybaveny dva domy. Jednání super, dodávka OK. Máme 2komorová okna pro užitkový dům, vjezdová el. vrata, do novostavby 3komorová okna, 2x HS portál, vchodové dveře, francouzská okna.. No nechali jsme tam tak půl míče.. Vše OK. ALE.. vypadá to, že krachli.. takže zimní zahradu už s nimi neuděláme..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?