Antracitova okna od firmy Vekra - vaše názory

Ahoj,zvažuji koupit antracitová okna zn.Vekra ..okna mam primo na jih ,prozatím tam bude i nekrytý fran.okno ,nebudou se nějak okna kroutit nebo nevybledne barva?Má někdo zkušenost?🤔
Odpovědět
Profilova fotka
Mame antracit, dve okna na JZ. Okna se nekrouti a nemam strach z vyblednuti. Jen pokud muzu radu, Vekru opravdu poradne zvazte, tolik negativnich recenzi jsem snad na zadnou jinou firmu necetla. A jeste jedna rada, pokud planujete antracitova okna i ze vnitr, hledejte firmu, ktera nabizi i sedy nosnik, potom ta okna vypadaji daleko lepe ;-)
Odpovědět
@kaonja1975 Zdravím. Máme antracitové okna od VEKRY a typ komfort evo. Okna jako takové zatím v pohodě, profil Salamander, zatím ok. Problém u Vekry je ale s montáží. Máme postavení z Ytongu a já si nechal místo montážní pěny dát pásku Illimod. Montáž provedena na turbošrouby. Samozřejmě následné zjištění, že kombinace Ytong, tesnici páska Illmod a turbošrouby je špatná. Ta páska teplem nabývá a i když jsem je na doporučení hned zapravil, samozřejmě vytrhla turbošrouby a zkroutila rámy. Takže reklamace, přijeli technici (rádoby) a vykroutili panty takovým způsobem, aby to nějak šlo zavírat. Jelikož to proste nebylo ono, tak jsem si to opravil sám. Turbošrouby jsem vyhazel, udělal si do zdi kovové podložky s dírou se táborem a srovnal to.
Odpovědět
Plastové antracitové okna s fólií máme-ne tedy Vekra, na jih rozměr 1000x2000, na západ dvě okna 1900x2000. Problém s vyblednutím nebo kroucením za rok od instalace nemáme. Horší je to s částečně prosklenými vchodovými dveřmi v antracitu Perito, ty na dopolední slunce reagují rozpínáním, je třeba místo zabouchnutím zavírat dveře zvenčí pomocí klíče, barva je ale stálá.
Odpovědět
Také jsme loni zvažovali okna antracit od Vekry, je to profláklá značka. Po přečtení recenzí a předražené cenové nabídky jsme radši vzali okna od jiné firmy ;-)
Odpovědět
Můžu se zeptat jaká firma vám to dělala? 😉
Odpovědět
@kaonja1975 ....mohu doporucit okna od PKS....mame oboustranny antracit v plastu,profil Inoutic Eforte....odbte doby jsem koukala,ze maji v nabidce dalsi vyssi radu....okna mame pres 3 roky,zadny problem,folie ma stale stejnou barvu,okna jsou bytelna,kvalitni,mame i vchodove a garazove dvere ze stejneho profilu Inoutic,hlavne disponuji s probarvenymi nosniky-antracit....jine firmy delaji hnede,nebo bile a to my jsme nechteli akceptovat😉
Odpovědět
Já mám plastový antracit, okna, dveře, HS , oboustranný dekor i s probarvenym šedým nosníkem. Krátce, takže nemohu posoudit, ale mělo by to být v pořádku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?