Balkonové dveře u pokojů. Stačí?

Chtěla jsem se zeptat, zda máte něko u pokojů jen balkonové dveře? Projektant nám tvrdí, že světlo bude dostatečné, ale mě se to pořád nějak nezdá. Děkuji za každý postřeh
Odpovědět
mame dva pokoje kde jsou balkonove dveře a neumim si to bez toho aniz by tam bylo ještě okno představit..... prijde mi to malo
Odpovědět
@1miska děkuji !!!
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na jakou světovou stranu je orientace pokojů. Mě to teda taky přijde málo, přidala bych alespoň stejně velký fix, když ne klasické okno.
Odpovědět
@kocicak123 Jihozápad a pokoje jsou cca 11m2. Děkuji za odpověď. Jsem ráda, že nejsem sama komu to příjde malé
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, kamarádi dokonce balkonové dveře a mají i střešní okna a mě to stejně přijde tmavé... Jaké je hloubka těch místností?
Odpovědět
byly jsme na návštěvě v domě, kde všechny pokoje byly na jih a kromě obýváku , měly ostatní jen balkonové dveře a bylo v těch pokojích šero , ty dveře osvětlovaly úzce a do hloubky pokojů,ale ne do šířky.U zdí vedle těch dveří měly děti psací stoly a u nich tmu, zato do postelí na druhé straně pokoje hodně světla od těch dvěří.Já když studovala ještě možnost sedlové střechy, tak jsem načetla, že do štítových zdí jsou lepší obdelníková vysoká okna, že se tím osvítí do hloubky a to přésně tak na té návštěvě bylo.Já bych si to tak nedala, radši klasické,ale široké okno, snad jen v ložnici,kde tmavo nevadí by to šlo.Ale zase nám se líbí se vzbudit a dívat se do stromů:)
Odpovědět
Profilova fotka
rychle jsem na to jukla, kamarádi maji projekt domu Nero od gservisu, tudíž mají i střešní okna, ale to balkonové je úúúplně na kraji stěny a ty větší pokoje jsou prostě hrozně tmavé... Ten menší i přijde ok (orientace je tak, že vstup mají z jihu stejně jako na webu).
Odpovědět
Mne to prijde taky tmave, co jsem videla. Znami maji takto dva pokoje, do vetsiho dali navic dve stresni okna a je svetly, do toho mensiho jen dvere a je to malo svetle podle mne.
Odpovědět
záleží kam jsou pokoje orientované. my máme pokoje na západ a máme tam dvojkřídlé velké okna - vlastně takové balkonové dveře a světla spoustu. ale v ložnici která je na severovýchod, tam je to podstatně horší.
Odpovědět
všem strašně moc děkuji !!! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?