Bezpečnostní fólie na okna. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s bezpečnostními fóliemi na okna? Případně nemůžete doporučit nějakou firmu? Diky
Odpovědět
Přidávám se k pattie. Koupili jsme byt ve zvýšeném přízemí a tak by mě to také zajímalo.
Odpovědět
Ahoj holky, mě by to taky zajímalo :-) Premyslim o tom uz dlouho, ale jeste jsem se nedostala k cinu... Co se tyce bezpecnosti, tak to asi uplne spolehlivy neni, okno se i tak pry muze rozbit, akorat se nerozpadne na strepy, ale folie ho drzi dohromady. Coz pry muze odradit jen zlodeje "amatera".
Odpovědět
Profilova fotka
tak my folie máme, je to tak, že je několik bezpečnostních tlouštěk, samozřejmě čím tlustší folie, tím dražší.. funguje to tak, že pokud vám někdo rozbije sklo, tak se udělá pavouk, sklo se rozbije, ale folie ho udrží pohromadě, tzn, že když do toho okna bude někdo mlátit, tak se tam dostane i přes folii, ale potrvá mu to podstatně déle, my -máme tu nejtenčí a takovejch minut, než by se tam prodral, takže to většinou běžnej zloděj vzdá, páč je to slyšet ;
Odpovědět
Profilova fotka
Saruska: a byli jste spokojení s firmou? Nemáš kontakt? Nám až tak nezáleží na ceně, ale spíš, aby to byla kvalitní práce, chceme si zabezpečit balkonové dveře.. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z Brna, stejně jako ta firma na okna, zkus vyhledat nějakou z Phy..na netu je jich dost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
saruska: OK, já vím, že firem je spousta, ale je lepší mít nějaké doporučení... třeba se ozve ještě někdo pražskej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme mít taky folie (snad nám je tam dali :-) ) v oknech, a je to tak, jak říká Saruška....když ti do okna někdo bude mlátit čtvrt hodiny, tak to rozseká, ale proč by to dělal, když ho někdo může vidět a jsou okna i bez folie, kde je za chvilku...Takže není to samospasitelné, ale pomůže to. Za těch pár tisíc (max. desetitisíc) to určitě stojí, obzvlášť v přízemí... a prý se dají koupit ještě takový zámečky na okna, že nejdou tak dobře vypáčit. To asi taky pořídíme...prý to stojí pár kaček...
Odpovědět
Profilova fotka
Talls: mohla bys ty víc specifikovat ty zámečky na okna? Já že bych se po něčem takovým taky mrkla ;-) Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Talls: a němáš kontakt na tu firmu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na folie na sklo se můžete kouknout např. na firmu Next, je na Praze 8 vedle Hiltnu.
Odpovědět
Profilova fotka
puckalucka: díky, mrknu na to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Saruska, můžu se zeptat jak tmavé máš fólie? My nad tím taky uvažujeme protože budeme mít byt v přízemí s předzahrádkou :-p . Já bych chtěla něco jako zrcadlovky, aby nám nikdo nečučel až do talíře, ale bojím se toho, abychom potom neměli v bytě tmu. 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Taky bych se chtěla zeptat stejně jako marketa.maruskova jestli máte někdo zkušenost s tzv. privátní folií, aby nám tam nikdo nečučel :-N něco jako zrcadlovky... ;-) díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, zkusím to tu obnovit :-) Najde se někdo další s ochrannými foliemi? Jak jste spokojení a který typ jste si vybrali?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, ráda bych se také přidala, nebo opět? :) k obnovení diskuze. zajímala by mě zkušenost s bezpečnstními zámky na okna? Najde se dobrá duše?
Odpovědět
Ahoj, taky by me zajimala ta bezpecnostni folie. Na kolik vyjde m2 a jak velka tabule je mozna polepit jednim kusem folie?
Odpovědět
Ahoj mám zprostředkovanou zkušenost, známý pořizoval folii na okna do rodinného domu u firmy Adlo.cz, tak zkuste mrknout na jejich stránky http://www.adlo.cz/cz/bezpecnostni-ok...
Odpovědět
mrkla jsem na stránky Adlo.cz a co jsem potřebovala, to vím, tak už to jen zrealizovat.
Odpovědět
Dovolte mi se s Vámi podělit se svou novou zkušeností. Mám za sebou schůzku s pracovníky firmy Adlo a musím říct, že jsem mile překvapena. Jsem zvyklá spíše na "otrávené" obličeje, o to milejší byl usměvavý, plně inforomovaný pracovník, který ochotně a s úsměvem zodpověděl mnohdy i hloupé otázky :). Věřím, že spolupráce bude i nadále tak příjemná :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Mám takový technický dotaz: folie do dvojskel či trojskel se dává zvenku nebo zevnitř? Zevnitř se rozbije vnější sklo a pak se to terpve zastaví. A jak je to zvenku?
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici Folie mam zevnitr aby je nemohl nekdo z venku odstranit a nepodlehali pocasi.
Odpovědět
Profilova fotka
@geodett Myslím, že se asi musí dát zevnitř. Pak ale případný zloděj vysklí ty tabule zvenku a zarazí se až o poslední sklo s fólií? I když druhá věc je ta, že i kdyby byla folie zvenku na tom vnějším skle, tak se poškodí jen jedno sklo, ale oprava okna bude ve finále stejná, nebo ne?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dávají se na vnitřní sklo - i proto, že pokud do toho někdo zvenku praští, tak se rozbijí venkovní skla a vnitřní zůstane zpevněné folií, střepy tak zůstanou venku, pokud by folie byla na vnějším skle, nárazem by sice venkovní vydrželo, ale dost pravděpodobně by se rozsypalo i to vnitřní - a byt by byl plný střepů z nezpevněných vnitřních skel...
Odpovědět
Asi moje odpoved bude vypadat blba ale ... mame trojskla. Nechali jsme na barak davat alarm. Ptal jsem se zda dat cidlo na tristeni skla. Bylo nam receno , ze za jeho praxi za 12let nevidel rozbite sklo a u trojskel by musel prohodit obrubnik aby se tam dostal., tak na co resit folii? Mame magnety a pohybka. Dneska zlidej jde hlavne pres terasove dvere kde to na nejsnadnejsi, nejrychlejsi a bez hluku ...
Odpovědět
@zdenna Přesně tak, nedávno jsme se bavili s jedním odhadcem škod a ten potvrdil, že ochranné folie, dokonce i magnety jsou pasé. Zloději chodí na fušky s PB hořákem, zahřejí plastový rám a celé sklo vysadí. Takže jediná ochrana jsou pohybová čidla a všímaví sousedé:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?