Blikající čidla u posuvné brány

Dobrý den, je v pořádku, že postranní čidla blikají neustále i během doby, kdy brána není v pohybu? Firma tvrdí, že je to tak v pořádku, ale nějak se nám to nezdá. Děkuji.
Odpovědět
@handa92 Netuším jaký typ pohonu brány máte, ale například u hormanů, které mám doma je v řídící krabici možnost nastavit kde co, i způsob jak a kdy blikají varovná světla. Nebude to chba, spíš stačí jen zvolit a nastavit jiný mód.
Odpovědět
Děkuju za reakci. Máme značku Bft, přesný model bohužel nevím. Asi Deimos.
Odpovědět
@handa92 Mame BFT, typ presne nevim a neblika pokud brana neni v pohybu. Kdyztak na servis doporucuji automatizuj tecka cz :) dodavatel brany nemel cas a ani zajem, tito nam vse poresili a vysli se vsim maximalne vstric.
Odpovědět
@gepe děkuju
Odpovědět
@gepe máme tato čidla s integrovaným majákem. Bude to asi někde špatně zapojené.
Odpovědět
@handa92 stale vam to blika? Mame taky cidlo, i majak, cidlo teda jiny nez Vas obrazek. Majak blika pouze pri otevirani ci zavirani brany. Zkuste ten servis, nebo si po telefonu u dodavatele ci jinych co delaji BFT overit, zda Vas typ motoru vcetne cidel a majaku ma blikat stale, nebo ci jen pri otevirani a zavirani. Od toho se pak odpichnete dal. :)
Odpovědět
@gepe Už jsem pár firem kontaktovala. Bohužel ale nevím přesný typ. Nemáme od toho žádnou dokumentaci. Maják samostatný nemáme, blikají čidla, která nahrazují maják.
Odpovědět
@handa92 kdyz sundate kryt motoru, tak uvnitr by nekde mel byt jeho typ. Treba to pomuze :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím ze je to blbost aby vám stále blikala čidla, za prve je to nepříjemné když vám cely den a celou noc něco blika do oken a za druhé pak ani nevíte jestli se brána otvírá či ne. Spis je to špatně zapojené nebo to třeba signalizuje nějakou závadu či to má nějaký měnitelný mód který by se měl dát nastavit, asi by to chtělo sundat ten kryt a podívat se co to je za typ nebo by to mělo být ve faktuře napsané co vám dodali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?