Bohemia plast, SOFTLINE 82 Systém VEKA - mate skusenost?

Prosim mate niekto skusenost s Bohemia plast, SOFTLINE 82 Systém VEKA ? Budem rada za nejake recenzie a osobne skusenosti. dakujem.
Odpovědět
Profilova fotka
hmmm, nikdo... my ho budeme s největší pravděpodobností dávat.... Ne teda od Bohemie plast, ale to je asi už detail.... taky by se mi hodilo nějaké info ;-)
Odpovědět
@zuzanka.k ja som tusim na SOFTLINE 82 Systém VEKA našla niekde celkom dobre hodnotenie, uz davnejsie som ale čitala a tak som bola zvedava či ešte niekto nema skusenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@neyaa_cr bylo mi dnes řečeno, že Veka 82 MD je nejnovější profil...prý ještě lepší než ten Alphaline 90 (co je na pasivní domy)... Pochopila jsem ale, že je to jiný než Veka Softline 82... musím to teda ještě zjistit... Každopádně určitě budeme tenhle profil dávat, Veka se docela doporučuje myslím... jen teda jeden výrobce mi tvrdí, že v každém profilu je určitá část recyklátu - tedy i Veka... Ale ostatní tvrdí, že je Veka to prvoplast...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste se nakonec pro tento profil rozhodli, mám ho ve výběru, ještě se rozhoduji mezi profilem Prolux - ten je ale z Polska, prý je tedy kvalitní, dělá ho Oknoplast.
Odpovědět
@petramd ahoj mame okna nakoniec od Okna.eu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@neyaa_cr a spokojenost? Ve čtvrtek tam máme schůzku :D :-) cenová nabídka vypadá dobře... jaký od nich máte profil? a co montáž? (nevím teda, z jakého jste regionu) :-)
Odpovědět
@petramd objednali jste nakonec bohemiaplast?:)
Odpovědět
@kataw my sme moc spokojny i so servisom i vsetko. Mame okna hlinik Heroal. Male okna s parapetom su zas hlinikoplast. sme z prahy
Odpovědět
@neyaa_cr super moc děkuju :-) my teda jdeme do plastu, ale jsem ráda za pozitivní zkušenost s firmou :)
Odpovědět
@kataw Nakonec jsme vzali Internorm, ještě čekáme na montáž, objednavali jsme koncem srpna.
Odpovědět
@petramd OK, díky:-) tak ať se montáž zdaří !! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?