Bungalov do L - prosím poraďte s návrhem

Dobrý den, ráda bych se na Vás zkušenější a kteří už máte postaveno obrátila s radou ohledně našeho domku. Přikládám nákres půdorysu, je to už asi miliontý, sedím u počítače téměř půl roku v kuse a už se nemůžu hnout dál. Orientace domku je jihozápad. Vstupní dveře ze severovýchodu. Prosím o Vaše zhodnocení, máte někdo podobný a bude se v něm pohodlně žít, nebo mám návrh zmuchlat a vydat se k projektantovi?
Odpovědět
@katerinarina Máte diskusi ve špatné kategorii :-), Možná by se hodil popis těch "čtverečků". To u obyváku je kuchyně a TM? A u vchodu WC, nebo šatna? My budeme mít něco podobného, za mě malá TM, zádveří bych oddělila od chodby dveřmi. Celkově málo úložných prostorů, ale možná plánujete garáž, nebo zahradní domek..
Odpovědět
Dobrý den, ano máte pravdu s popiskou to bude asi lepší. Nevím jak se přesouvá téma do správného "šuplíku", ale posílala jsem dotaz na admina, tak snad pomůže :-) Jinak ano, na pozemku máme velkou stodolu, což by se dalo nazvat i jako garáž a později bude pro parkování a uskladňování využívána. K.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?