Celoprosklené vstupní dveře - soukromí uvnitř

Nezkoušeli jste někdo, nakolik je vidět při rozsvícení večer kdo stojí uvnitř, a jestli výhody těchto dveří převažují nad nevýhodami?
Odpovědět
Máme je všude krom ložnice :) a je vidět obrys postavy když se svítí, přes den výrazně prosvětlí byt. Sháním chatu v Moravskoslezském kraji kdyby někdo věděl dejte tip
Odpovědět
Rozhodně NE! Máme je doma a je to hrůza, když chci jít spát a někdo je ještě vzhůru, nebo naopak vstává brzy ráno, tak vás to vždy vzbudí a tudíž vždycky přes dveře musím přehodit ručník, aby světlo z vedlejší místnosti - chodby nešlo do ložnice. Kam dveře plánujete dáváat?
Odpovědět
@sallinka17 @janakubna otázka zněla na vstupní dveře ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě celoprosklení ne. Máme objednány dveře Jarmila s menšími skly, po boku se světlíkem, aby do zádveří pronikalo denní světlo.
Odpovědět
když se uvnitř bude svítit za tmy bude z venku vidět dovnitř, jako kdyby tam žádný dveře nebyly, stejně tak, když vnitřní prostor bude osvětlen třeba sluncem, tak bude s venku dovnitř vidět i za dne, takže záleží jak moc vám to bude vadit, my máme jen pruh po straně a stejně mi to přijde strašně moc, i když je vidět jen kousek chodby... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme celoprosklené a je to, jako píše kolega plaintruth- za tmy je tam vidět, když se svítí. Ale zase třeba slunce skrz zrcadlo neprojde natolik, aby bylo vidět dovnitř, když nestrčíš obličej přímo na sklo. Takže většinou děsím návštěvy :-D Stojí přede dveřmi, ideálně se v nich upravují a já otevřu :-D :-D :-D A z předsíně do chodby máme dveře se třemi pruhy mléčného skla, takže i když jsme večer doma a svítíme, z ulice k nám rozhodně vidět není...
Odpovědět
budeme mít s mléčným sklem a nemyslím si, že by nás to nějak omezovalo :) Vypadají krásně a v zádveří se hodlám pouze obouvat a zouvat, oblékat a svlékat bundu, takže nevidím problém :) Ale zádveří máme oddělené dveřmi od zbytku domu :)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme prosklené jen částečně a venkovní sklo je mléčné. je vidět jen světlo, rozhodně nám není vidět do domu ani já nevidím, kdo je za dveřmi. chce to ještě rozlišit, jestli chcete prosklené mléčné a nebo třeba jen s venkovní zrcadlovou úpravou. tam zrcadlo samozřejmě mizí, jakmile je uvnitř více světla než venku. pak je vidět vše, jak tu bylo psáno. klidně bych dala celoprosklenné, ale jedině mléčné
Odpovědět
Máme plné dveře, jen s menšími skly (něco jako strapecek) a světlík s mléčným sklem.....teď bych dala klidně celoprosklené, ale s mléčným sklem. Přes ně vidět není.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme celoprosklené dveře z haly na zahradu se sklem satinato (dost podobné těm na fotce u otázky). Po rozsvícení uvnitř domu z venka dovnitř vidět není. Nic konkrétního. Jen velice mlhavě pohybující se stíny, když tam uvnitř někdo chodí. A to ještě musí být dost blízko u dveří. Jinak vidět není nic.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se, proč jste se rozhodli pro plné/prosklené vchodové dveře a zda byste znovu vybrali tyto? Co jsem se tak ptala kolem sebe, tak jediným důvodem pro prosklené je vzhled (prosklené prvky). Připadne světlo do chodby, ale my tam máme okno, tak to pro nás není argument. Předem díky
Odpovědět
Profilova fotka
@zittulda Pokud pro vás není argument světlo, tak bych se zaměřil na cenu. Podle mě celoprosklené budou levnější.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zittulda Mám celoprosklené vstupní dveře s mléčným sklem. Rozhodující při výběru byly tepelně-izolační vlastnosti, vzhled a cena. Tyto dveře pro nás po zhodnocení všech parametrů vycházely nejlépe. Prosvětlení je příjemný bonus.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme hliníkové celoprosklené a jsme moc spokojení, kdyby něco, můžeme na sklo dát kdykoliv nějakou dekorační folii a měnit vzhled co 5 let :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@jakky111 Dobrý den, mohu se zeptat od koho máte dveře a za kolik? Díky 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@kumstik Zdravím dveře jsou od OKNA.EU a stály 50 tisíc 🙂
Odpovědět
@jakky111 Dobrý den, mohu se zeptat jak je to s údržbou té zrcadlové fólie? Není to furt zapatlane? 🙂 Okna máte také od Okna EU? Plast /hliník? Jste spokojeni? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@kumstik zatím žádnou folii nemáme, jde jen o čiré sklo a jsme spokojeni se světlem v chodbičce 🙂 zatím nám to nevadí, jsme ve slepé uličce a kdo nevrkočí přímo k nám, nevidí dovnitř 🙂 od stejné firmy máme i okna, ty jsou plastová a jsme moc spokojeni 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@kajovaevicka dobrý den, třeba se někdo ozve po tolika letech 😁 mohla bych se zeptat, kde jste pořídili dveře?
Odpovědět
Profilova fotka
@domina_kratkejch Dobrý den, po tolika letech jsem to stihla- náhoda 🙂 Vyráběl manžel- truhlář, takže neposloužím 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@jakky111 takeé bych rád poprosil o referenci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?