Rozdíl ceny portálu HS vs. PSK

Střecháčci je prosím možná tak velká rozdílná cena? Za HS portál nám účtují cca 147 000 (dveře 200x232) a za PSK cca o 100 000,- méně? Je ožné, že může být rozdíl takhle strašně velký? Děkuji
Odpovědět
1
2
@chik_chikitka to mi přijde jako docela raketa ... Měli jsme na 2500x2300 nabídky zhruba kolem 80-100 tisíc ... u některých dodavatelů to bylo před slevou:) Ale záleží určitě taky na materiálu, ty naše byly na plast a jedna snad na hliník .... Pokud byste se rozhodli kvůli ceně pro PSK, doporučuju atriové PSK :) Ty jsme nakonec zvolili my - mají jiné kování a manipuluje se s nimi podle mě o 100% lépe ... Vím, že je nabízí bohemiaplast, PKS okna a snad Fenstar
Odpovědět
@kataw mě to práce celkem zarazilo, že bychom měli dát 150 tis. za dveře.... ok, díky...jedná se o plast...co jsou atriove?
Odpovědět
@chik_chikitka my mame plastovy HS 3x2.3m za CCA 54 tisic. Profil veka soft line 82.
Odpovědět
@bamak a od jake firmy?
Odpovědět
@chik_chikitka http://www.pksokna.cz/plastove-posuvn... je to to první video ... :-)
Odpovědět
@chik_chikitka KSK Zubří
Odpovědět
Tak jsem shledla ty videa a hlásím, že máme zdá se taky ty atriový :) - ještě jsme ve fázi stavby, ale přijde mi to fajn....HS portál jsem si ani nenechávala nacenit...toto nás vyšlo myslim koleem 45tis za okno 2,5/2,25
Odpovědět
jen pro info/ srovnání ... hliníkový HS portál , 5, m x 3 m , 180.000 Kč vč. DPH, strojové montáže,
Odpovědět
@misadan my taky teprve stavíme, ale ty dveře jsem podrobila 2x důkladné zkoušce :D:D a s ovládáním jsem fakt spokojená... naopak klasický PSK se zpřaženou klikou teda hrůza :( po pár pokusech jsem se s tím sice naučila, ale o komfortu se mluvit nedalo :( Možná to měli jen špatně seřízený, ale jsem moc ráda, že jsme objevili ty atriovky :) Kdyby ne, asi bysme zainvestovali do HS portálu, takhle mi to přišlo zbytečný, tak jsem ráda, že jsme něco ušetřili :)
Odpovědět
@kataw ja sem si to dopredu ani nezkusila:D tze to co sem videla na tom druhym videu..sem se zhrozila a sem rada ze to nemame..tady i zvenku kde teda nemame zadny madlo sem schopna to dovrit...ne teda na kliku..to da rozum..ale tak aby tam nefucelo...:)
Odpovědět
Že by ty ceny tak stouply? V únoru 2016 jsme měli HS portál, Inoutic Eforte, v šedé barvě o rozměru š. 2500 x v. 2400 naceněný (a v červenci pak namontovaný) za 53.400 Kč bez DPH.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidám jen se zaokrouhlenou cenou jak ji paměť udržela- hliníkový hs portál 3.8x2.4 za cca 100t. RI okna.
Odpovědět
Článek se načítá
@zuzekk no tak vy mate o 1 m vetsi a hlinik...tak tam je to asi jasny
Odpovědět
to jsou sileny ceny....:( vzdyt to neni normalni:(
Odpovědět
Profilova fotka
@chik_chikitka souhlasím. Poté, co jsem si všechny systémy vyzkoušel, jsem si vybral okno fix + balkónovky. Prostě proto, že se mi nejlíp otevíraly. A když tady čtu ty ceny, tak jsem dobře udělal. Při délce 5m bych se totiž asi nedoplatil.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame HS portal 4500 x 2350, deleny na dve casti a cena 74.000,-... sklopne posuvne ma kamaradka o treba dcera je ani neotevre, jde to strasne tezko...
Odpovědět
Plastový HS portál Rozměry: 2050mm x 2285mm - Oboustarnný dekor na tmavě hnědém nosiči. 65.000 Kč.Rozměry: 2050mm x 2285mm - NESTANDARDNÍ PROVEDENÍ - celkové rozměry pohyblivého křídla nesplňují svým poměrem šířky k výšce rozměry stanovené výrobcem!! Ale i tak jsme se pro něj rozhodli.
Odpovědět
@zaplik1 a od jake firmy? diky
Odpovědět
@kataw a vy je máte ty atriovky prosím od toho pks?
Odpovědět
@chik_chikitka ne, budeme mít z bohemiaplastu :-) PKS mi asi před 14 dny řekli, že by je byli schopný dodat až někdy v polovině ledna :( A navíc jsme se v bohemiaplastu zamilovali do jednoho dekoru, kterej PKS nemá :)
Odpovědět
@kataw mě vychazi nejlíp zatím PKS a pak Bohemia...tak nevim, podle ceho se rozhodnout :-D kde stavite?
Odpovědět
@chik_chikitka od PKS jsme měli taky lepší cenu :) poměrně o dost, ale ta časová prodleva to smazala, protože bychom museli zůstat o 2 měsíce dýl v nájmu :( V Bohemiaplastu mají ty atriovky namontovaný, tak si řekněte a vyzkoušejte :-) Stavíme mezi Švermovem a Vinařicema, kousek od těch řadovek vinařickejch :)
Odpovědět
@kataw jo jo znam :) my na Dobrý :)
Odpovědět
@chik_chikitka tak to je super lokalita;)
Odpovědět
@chik_chikitka je to od výrobce Oknotherm, ale prodává to jejich prodejce dopos v prelouci :-)
Odpovědět
@kataw no super draha:D
Odpovědět
Ahoj, mám od termoluxu 3000 x 2500 za necelých 40 po slevě. Dekor venkovní i vnitřní.
Odpovědět
@chik_chikitka no tak jako jo :D ale pokud si to můžete dovolit tak super ;) Na nás už to bylo moc :-) Bysme si tam pak postavili možná tak garáž, za ty peníze, kolik nás to bude stát u nás :-)
Odpovědět
@kataw No my jsme nastesti sehnali pozemek za vyhodnou cenu od jedne pani...takze nas prisel na cca 1800 Kč/m2, což je na Dobrou fakt luxus :-) no a dovolit si to nemůžeme ale snažíme se :-)
Odpovědět
@maximsoon to je ValMez....? to je dost z ruky... :) ale díky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?