Cena plastových oken- dá se věřit tomuto propočtu?

Dobrý den Předběžně plánuji výměnu oken starých za nová plastová v RD, 3,5+1, cca 110m², cena za vše- vybourání starých, odvezení suti, instalace nových , materiál (samotná olkna) a zednické práce. Počítal jsem to přes http://www.oknapresinternet.cz/ a vyšlo mě to na cca 90 000 Kč... je to "cca" 5 x "trojokno", 2x dvojokno a cca 2x menší okna. Odpovídá to tak zhruba (RD, patrový (polovina domu patrová) 110m², 3,5+1) ta cena? Dá se té stránce věřit, nemá někdo zkušenosti?
Odpovědět
@friss Tak ono je okno a okno. To je jak rict, ze auto stojí 300 tis, je to fajn?
Odpovědět
Profilova fotka
Nerada bych vám kazila radost, ale tyhle stránky oknapresinternet jsou vyráběna v polsku a jde o nejlevnější variantu na trhu, převážně z recyklovaného profilu, máme pár zkušeností s touhle firmou, bohužel žádná sláva. Ale ceny mají opravdu extrémně levný, tomu odpovídá i kvalita.
Odpovědět
Profilova fotka
@friss oslovte několik nejbližších prodejců. budete se, možná,divit až dostanete mnohem zajímavější nabídky než "oknapresinternet"
Odpovědět
2masoni: To jakože to jde ještě levněji než ty okanpřes internet? Jinak pište další zkušenosti, ten dum je celkem standardní, okna chci také normal, ne úplné šunty ale určitě žádný nadstandard, chci jen funkční základní "verzi" nic extra. Podle mě někdo v podobném domě už musel měnit okna se stejnými požadavky, kdyby napsal sem bylo by to super :-).
Odpovědět
To si jako fakt děláte srandu s tímto dotazem? Proč nepoptáte nějakého solidního výrobce a nenecháte nacenit? To jako čekáte, že vám někdo řekne cenu, když napíšete trojokno, dvě menší apod? Zapravení klasických oken, kastlových, barva, výrobce profilu... A podle mě je cena dosti levná, nejspíše odpovídající kvalitě...
Odpovědět
@cayene Lidská blbost nezná mezí, internet tomu dal jen upgrade... :-) Občas když tu vidím ty dotazy, nejde se už ani smát.
Odpovědět
terezkaa256: Díky za reakce, lopp a cayene naprosto zbytečné příspěvky. O kolik jsou tak ty okna přes "okna" přes internet levnější než je tak standard u jiných výrobců u standardního typu okna? O polovinu? Mají totiž docela podrobný propočet, takže pokud jsou tak o polovinu levnější prostě bych si cenu co mi vyšla vynásobil.
Odpovědět
Profilova fotka
@friss proč nepošlete poptávku i do jiných firem ?
Odpovědět
Profilova fotka
@friss Na zbytecne otazky, zbytecne prispevky tak uz to chodi :). Cenova politika je u kazde firmy ruzna u mne napr. vyhrala nejdrazsi nabidka, protoze dodatecne byla poskytnuta sleva 30 procent, takze jak uz vam tu mnozi psali poslete poptavku na nekolik firem.
Odpovědět
Profilova fotka
vůbec nechápu na co se ptáte -)))) jaké ceny - tak poptejte a uvidíte já třeba mám 46 m2 oken - trojsklo - rehau Geneo, skoro nejlepší na trhu - cena 440 000 Kč - sleva 57 % stačí Vám to takto -)))))))))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
@friss Pokud chcete opravdu kvalitní okna a trochu lepší kvalitu, tak prosím neberte je na oknapresinternet.cz zadejte si cenovou nabídku, třeba solidní firma Samat, mám od nich také okna a vyrábí z kvalitního profilu INOUTIC www.samat.cz www.inoutic.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
zde máte podobnou diskuzi http://www.modrastrecha.cz/forum/okna... třeba vám bude k něčemu dobrá :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
My jsme využili akčních cen zima u PVC Okna s.r.o. Vyšlo nás to cca o 100 000 méně než u konkurenčních výrobců.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?