Cena za okna, vrata a žaluzie

Zdravím vás, potřeboval bych poradit. Řeším objednávku oken, garážových vrat, hlavních a vedlejších dveří (plastove dveře a okna). Mám dobrou nabídku od pks okna ale nemají vrata a žaluzie. U Vekry mi rikali že u nich usetrim diky " větší objednavce", že u nich při koupi všeho bude lepší cena než koupě jen oken a vrata s žaluziemi od někoho jiného.... Máte někdo s tím zkušenost jak to je?
Odpovědět
Nechal bych si vypracovat jednotlivé CN a měl bych úplně jasno.
Odpovědět
@andrew1 přesně jak píše mirakr. Poptejte ideálně tři a více dodavatelů a uvidíte sám, jaké máte možnosti. Navíc slibům od Vekry bych nevěřil. Když jsem před léty poptával okna mj. i u nich, tak v nabídce měli nejvíce chyb. To doporučuji.... projít si nabídky a přepočítat vše a ne jen koukat na finální částku a výši slevy. Jinde jsem měl slevu menší, ale cena za srovnatelná okna byla nižší, i když rozdíly v cenových nabídkách byly, pokud si pamatuji, jen jednotky tisíc. U jednoho dodavatele například chybělo v nabídce jedno okno (zadáno bylo), takže se na první pohled zdála jejich nabídka velmi zajímavá. Já okna objednával někdě, jinde zase vrata a asi dva roky po montáži oken jsem poptal a objednal plissé u dodavatele, co mi dával okna. Mít hned vše od jednoho dodavatele je asi nejjednodušší, ale nevěřím, že vždy nejvýhodnější.
Odpovědět
My po dlouhem vybirani nakonec objednali okna od PKS, meli jsme nabidku i od Vekry...a poptavali jsme u nich i dvoje dvere a troje garazova vrata...a i pres to vsechno byl rozdil na oknech cca 90 tisic...za to pomalu poridime ty troje vrata...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?