Černé zárubně a bílé dveře

Ahoj, vybíráme interierové dveře a opět narážíme na problém....nemůžeme sladit s podlahou. Čistě bílé dveře bychom nechtěli (příjde nám to jako v nemocnici), tak přemýšlíme o nějaké kombinaci. Nemáte někdo černo-bílé dveře? Nebo nevíte o nějakém odkazu na internetu, kde by byly fotky? Nic moc nemůžu vygooglovat. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
já tedy zvažuji šedé zárubně, ne přímo černé, ale zatím jsem nehledala konkrétní dodavatele. obrázek nějaký mám ;-)
Odpovědět
Děkuju, vypadají krásně, hlavně ty druhé....jen se mi zdá ten rám lesklý, jestli to nebude lakované...to bynaše dračice udrovnaly za pár týdnů. Kov taky nechci-údržba, škrábance.....a v CPL jsem moc výběr barev nenašla. Proto ta cerná. Ještě se mi líbí desing břidlice, ale tu mají např. sapeli HPL a tam je cena šílená :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak taky si říkám, že to bude lak nebo kovové =-) mám to jen pro inspiraci ;-) kovu bych se nebála, je odolný a udržuje se právě skvěle, případně se přetře na jakoukoliv barvu. ale na kovová futra už je u nás pozdě a vyloženě obložky nevím jestli se dělají a za kolik
Odpovědět
@blahova_andrea Dělají se kovové obložky, třeba sapeli....někdo je tady měl v inspiraci, ptala jsem se na cenu a mám dojem, že to bylo kolem 10 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak fíha, to nemáme ani na celé dveře :-D
Odpovědět
@blahova_andrea Za celé....alespoň tak jsem to pochopila :-)...i tak šupa cena.
Odpovědět
Na druhé fotografii typuji ty dveře kovové, ale kovu bych se vůbec nebál. Podle mého lepší na údržbu, dřevěné se vám snadno poškrábou, pokud máte třeba kočky. Kovové jsou dle mého lepší volba. A ta druhá varianta vypadá velmi hezky. Barvy hezky kontrastují, ale zároveň nijak nevyčnívají, záleží jaká bude tedy podlaha :-)
Odpovědět
Nemáme úplně černé, ale tmavě šedé zárubně a skoro bílé dveře. Konkrétně se jedná o Sande, typ Lagos, v kombinaci CPL Melamin dub graffito a CPL Melamin palisander bílý. Cenově vyšly jedny dveře na cca 9 tis. Kč vč. kování a montáže.
Odpovědět
Ještě fotky...
Odpovědět
@lukoid Děkuji, vypadají hezky. I kombinace různého "dřeva" vypadá pěkně, dyž jsou takto proti sobě.
Odpovědět
@gargamell Už jsem se na ten kov infomovala,třeba Sapeli to dělá jen z nějaké CPL ala kov a i ten vzorek byl celý poškrábaný a odřený... :-( . Prum taky nic....kdybyste věděl o někakém výrobci, byla bych za info ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
za kovové cenově dostupné bych taky bych ráda. máme kopu dětí i zvířátka :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Na druhém obrázku si myslím že je kovolaminát, nerez. Taky se mi líbily, byla jsem se na ně dívat u Zlomka, ale jedna cena byla trošku výš a paní nás od nich trošku odrazovala, že pokud máme zvíře tak budou hned poškrábané. Stejný názor měl prodavač v Sapeli, ale možná exsituje něco co se nepoškrábe :)
Odpovědět
@blangie Tak to v Sapeli byly asi ty, co jsem se dívala :-( ....škoda, líbilo by se mi to.
Odpovědět
@bamak Jo dneska je to ala kov a příjde mi to všechno jako hliník a ten je dost měkký, takže se snadno poškrábe, to jste i sama viděla na těch vzorcích. Podívám se po netu a zkusím něco pohledat. Potom jít leda do toho dřeva.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?