Dodání oken ve 100% kvalitě - jak jste byli úspěšný při řešení reklamace?

Pokud ne - jak jste byli uspesni pri reseni reklamace? V nasem pripade na kazdem druhem okne vyditelne opravy na povrchu drevenych ramu, cca prohlubne do 2-3 mm, nerovnosti a pri druhe varce odreni pri preprave. Po navsteve obch. reditele nam bylo sdeleno, ze nas navstivi specialista, ktery nerovnosti zakytuje, pretre, rozlesti a nic pry nebude videt. I kdyby tomu tak bylo, jsme uplne zaskoceni a zklamani, ze budeme mit nova okna takto opravovana. Cekala jsem krasny hladoucky ram - proste nove okno. Druhou varku jsme nechali odvest. Ale opet zaskoceni, protoze jiz vime, ze samozrejme nebudou vyrabet nova okna, ale poskozena mista bude firma nejakym zpusobem pouze opravovat. Je toto bezne? Mate nekdo podobnou zkusennost? Mame pravo pozadovat nove vyrobena okna? (Bohuzel se jedna o drazsi posuvna fr. okna - tzv. HS portaly.)
Odpovědět
@ladenkan sice se to netýkalo dřevěných oken, ale plastových, nicméně škrábanců jsme měli požehnaně. Do předávacího protokolu jsme to zanesli, nic neplatili, a požadovali nápravu, tedy výrobu nových oken. Také nám chtěli šrámy zamalovat fixem, ale to jsme jim hodili za hlavu. Reklamace proběhla, okna vyměnili a bylo, ale chce to stát za svým, a pro jistotu si všechno nafoťte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat - namontovali nám okna a zapomněli na parotěsnou folii. Jak to řešit? Reklamaci? Těko je znovu vyndají, že.. tak slevu? Nebo co.. Vůbec se v tom nevyznáme, tak nevím. Navíc máme část oken zaneseno do sřechy a tuto druhou část teprve budou montovat, tak se bojíme, že kdy to teď budeme řešit ještě nám tu druhou část "osladí".. Prosím o rady. Díky.
Odpovědět
Nám se nejednalo tedy o okna ale o dřevěné dveře do kterých se nám podařilo udělat ryhu klíčem.( Při zavírání dveří se nám zhoupli klice v zámku a my je jakoby privreli, ale to je jedno) ptali jsme se tedy truhláře jestli by to šlo nějak opravit a říkal ze zakytovat, a rozlestit přesně jak to nabídli vám, ale upozornil nás ze to místo bude už vždycky poznat že je opravovane, tedy minimálně pro nás, jelikož víme kde ta ryha byla a pro všechny co by zkoumali okna detailněji. Bohužel my si to zavinili sami, ve vašem případě bych požadovala výrobu nových oken, jelikož vy jste si nic nezavinili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?