Doporučíte firmu pro venkovní zábradlí

Jedná se o zábradlí před francouzské okno. Doporučujete spíše nerez, nebo stačí hliník, či povrchová úprava? Díky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nerez nebo skvěle vypadá celosklo
Odpovědět
Profilova fotka
@walckiers ven jedine nerez nebo eloxovany hlinik pokud nebude hrozit poskrabani. Prirodni hlinik bude oxidovat, Pokud bys hledal levnejsi variantu tak je jeste moznost zarove zinkovana ocelova konstrukce. @morcice celosklo je urcite pro nektere aplikace super ale malokdo je ochoten zaplatit 15tis za metr bezramoveho zabradli...
Odpovědět
@jumpmans tak jde i o estetické hledisko, a celosklo je určitě krásná alternativa, limitní cenu walckiers nepsala, máš pravdu, že nerez vyjde určitě levněji... jsou i stavebnicové systémy zábradlí, jako má třeba JAP, tam si může to zábradlí poskládat i člověk sám bez montážní firmy.
Odpovědět
Profilova fotka
@morcice ja nerikam ze sklo ne- naopak ja zrovna to sklenene zabradli ve francouzskem okne mam. I na balkone jsem ho chtel, nicmene tam mi bezramove nedovolily konstrukcni duvody tak jsem volil kompromis alespon sklenenych vyplni s masivnim drevenym madlem. Sklo mam rad a pouzival jsem ho hodne - a byl jsem ochoten za to zaplatit. Jen upozornuju na to, ze to je draha sranda. Soused chtel zabradli na terasu nad garazi a tech 36m by ho ve skle vyslo na pul milionu a to si temer kazdy rozmysli, ve fazi dokoncovani stavby vetsinou vsem penize dochazeji.
Odpovědět
@jumpmans to dobře znám :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?