Dřevohliníková okna Windowstar nebo RI/WD okna

Ahoj,mate doma nekdo drevohlinikova okna od Windowstaru nebo WD, nyni RI okna? Jak jste spokojeni, jakou drevinu mate v interieru, jednalo se vam s firmou dobre? Diky:)
Odpovědět
Nikdo nema zkusenosti? :-|
Odpovědět
od Windowstaru nám budou příští týden montovat okna, tak zatím jenom zkušenost s jednáním, které bylo super. RI okna se mi ani neozvali.
Odpovědět
@petrskusil diky za reakci. Budu rada,kdyz se ozves,jak dopadla montaz.My potrebujeme okna rozseknout co nejdrive a objednavat.Nabidka z windowstaru se nam libi asi nejvice zatim. Mas drevohlinik?
Odpovědět
@t_makovice dřevohliník Stratos 110, až namontují, tak napíšu :-)
Odpovědět
@t_makovice tak montáž ok, mohu jen doporučit
Odpovědět
@petrskusil diky,delali jste predsazenou montaz?
Odpovědět
@t_makovice budeme mít zarovnání s hranou cihly plus zateplení
Odpovědět
@petrskusil manzel se byl vcera podivat v Plane a asi do nich pujdeme,snad budeme spokojeni.Cekal jste na okna od zamereni opravdu tech 10 tydnu nebo dele/kratsi dobu?
Odpovědět
@t_makovice tento týden byl 10 od podpisu smlouvy, ale my na ně nechvátali, vybíral jsem ještě mezi Internormem, ale tam moc smlouvat nechtěli 😠
Odpovědět
Ahoj, zkus poptat okna Kolovrat. Jsou na dřevo a dřevohliník opravdu machři jak výrobky tak montážema.
Odpovědět
@jakubopava Máme taktéž dřevohliník od Kolovrata, a je to snad jediná věc, u které můžu stát celý den a dívat se na ně. Když to srovnám plastovýy Dafe co má sestra a už během montáže poškrábané tak tohle je pecka. Parta co měřila zakázku i montovala, takže věděli co jak a kde. a Ta kvalita na 1*. Opravdu jsem spokoje.
Odpovědět
WD/RI okna - reklamační řízení vstupních dveří - uznaly vadu u Hybridních (dřevo a hliník) vstupních dveří s bočním poutcem (netěsnost) - výroba nových celohliníkových dveří. Moje zkušenosti s reklamací - vstřícnost a ochota řešit daný problém. Chyba se může stát . Zbytek od nich v pořádku.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?