Dveře Masonite. Máte zkušenost?

Ahojky. Nemáte někdo zkušenosti s dveřmi Masonite?
Odpovědět
mám
Odpovědět
Profilova fotka
velecka: porizujeme si je do domecku, maji nam dojit tak za 14 dni, takze uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
mame je doma,.. spokojenost,.. pujdou i do baracku, je zbytecne kupovat drazsi dvere ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hhranolka: jaky presne mate druh? my jsme si objednali laminovany se sklem "Vertika"
Odpovědět
Profilova fotka
My si je taky pořizujeme, za 14 dní by nám je měli přijet namontovat, tak snad budou dobrý. ;-) Myslím, že taky máme Vertika se sklem.
Odpovědět
Mne se líbí kašírované Dominant v dekoru olše.Jen se trochu bojím jestli jsou vhodné i do koupelny,jestli nezačnou díky vlhku nějak pracovat.
Odpovědět
Profilova fotka
velecka: nech si poradit. My jsme taky vybirali mezi kasirovane a laminovane a bylo na doporuceno ze laminovane jsou lepsi
Odpovědět
Profilova fotka
Nám taky doporučili lamino před kašírovanými
Odpovědět
jen si dejte pozor, kdybyste dveře doma potřebovali zaříznout ,aby pásly do futer ( občas se to stane , že je to potřeba) tak mají hned těsně u krajů velmi nestandardně hřebíky, mohli byste si poničit kotouč nebo pilník pilky a taky si můžete vytrhnou kus povrchu my jsme je zařezávali a stalo se nám to, a manžel byl velmi překvapen 1)je to truhlář, 2)jeden čas dělal ve firmě, která dveře vyrábí, tak věděl jaké jsou předpisy ovšem masonite má asi jiné tak pozor na to
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v pátek nám domontovali dveře. Vypadaj krásně, kvalitu ukáže čas. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Znovu obnovuji diskuzi - jak jste spokojene s dvermi po nejake dobe? Taky o nich premyslime
Odpovědět
martuli - dveře máme půl roku. Řekla bych, že kvalita nějak úžasná to teda není. Manžel jak montoval kliky, tak dost nadával. Na několika místech to při vrtání trošku prasklo a ani klika to pak nezakryla. Ale normálně si toho nejde všimnout. Když se dveře montovaly, tak jsme na nich našli pár kazů (nerozbalovali jsme je při přejímce), troje dveře jsme dokonce reklamovali. Jedny měly prasklý rám, dvoje měly poškozené laminování a jedny znich byly dokonce přečmárané fixem, aby to nebylo vidět a přesto nám je poslali. Na druhou stranu musím říct, že reklamace proběhla bez problémů, na základě fotek to posoudili a poslali nám nové. No ale z čeho vyloženě rostu je, že na těch dveřích jde vidět ťápance. Ne pokaždé je člověk vezme za kliku, nebo se někdo opře o futra. Možná je to tím, že jsou tmavé, nevím jak na světlých. Ale naštěstí to jde lehce dolů. Ale i tak je to práce navíc ]-(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, tak budeme mit lamita orech. Radi bychom si ale koupili jine kliky - ty od Masonitu se nam uplne nelibi. Mate nekdo zkusenost? Nevite jaka je roztec? Neni s tim problem?
Odpovědět
Profilova fotka
Diskuze akorát na míru pro nás... Máme taky vybrané Masonite, uvažuju taky mezi kašírovanými a laminovanými... asi nakonec rozhodne cena... Kliky nám daly na výběr několik možností, případně si můžu sama říct, jaké chci jiné... budeme je asi za týden objednávat, tak uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
@linee Dobrý den, rozteč u interiérových dveří Masonite je vždy 72 mm. Pokud ale vybíráte rozetové kováním (klasické štítové dnes již tolik oblíbené není), rozteč není potřeba rešit, protože spodní rozetu umístíte dle potřeby. Více o výběru kování se můžete dočíst například na této stránce: http://www.dveresepos.cz/clanky/kovan... Inspiraci pro výběr kování najdete v eshopu SEPOS nebo na našich webových stránkách (kategorie dveřní kování, kování). Pokud byste potřebovala poradit s konkrétním výběrem či materiálem, jsem k dispozici. Hezký den!
Odpovědět
@zuzana_havlova Dekuji za informaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dívala jsem se na stránky Masonite /a i bych si vybrala/...ale nevím, jaký je rozdíl voština x DTD ?....a nikde jsem nenašla cenu obložek?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rozdíly vnitřních výplní dveří si můžete přečíst v této diskuzi: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te.... Obložkové zárubně pro dveře Masonite vyrábíme v SEPOSu a obojí tedy můžete koupit buď v kamenných prodejnách či v našem eshopu (kde najdete také ceny). V případě zájmu mohu váš výběr pro informaci nacenit.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzana_havlova Moc Vám děkuji, konečně v tom mám jasno, určitě budu ráda, když se na Vás budu moci obrátit co se týče nacenění dveří + obložek....poměřím, spočítám a písnu....děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bohca Není problém :-) . Kdybyste potřebovala konzultovat i měření či míry, můžete dát také vědět. Hezký den!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@zuzana_havlova DObrý den, mohla bych se zeptat jaká je "protihlukový" rozdíl mezi voštinovou a dřevotřískovou výplní?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?