Dveře Sapeli. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenost s těmito dveřmi?
Odpovědět
Odetko, máme nové dveře s kouřovým sklem a je to super. Kvalitní a opravdu vypadají hezky. Montoval nám je hrozně šikovný pán, takže u nás velká spokojenost.
Odpovědět
Holky a je to velký rozdíl když si nechám udělat dveře od jiný levnější značky než je Sapeli nebo je to jedno? ;-)
Odpovědět
Petris, to určitě :-) My jsme se byli podívat i na jiné značky, ale pak jsme se rozhodli pro sappeli. Kvalitní dřevo, dveře se nekroutí. Montuje je u nás dobrá firma, a protože máme starší domek (křivé podlahy, křivé zdi) docela si užili, ale poradili si.
Odpovědět
oni jsou o dost dražší, vid?Na kolik tak vyjdou komplet dveře od nich?Tak 8 tisíc či víc?Manža totiž řiká že je to zbytečný tak proto mu musím nějak argumentovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zkus nejakyho truhlare - mivaji dobry ceny a kvalita dobra
Odpovědět
Holky, a jaky jsou ty levnejsi dvere? Ja prave vsude slysim o Sapeli, ze jsou dost drahe, ale co jsem porovnavala, tak vysly nejlevneji.
Odpovědět
Profilova fotka
nejlevnejsi by jsi mela mit primo od truhlare, sapeli je jmeno, takze platis i za znacku a ze by byli nejlevnejsi, tomu se mi nechce moc verit. Vetsinou firmy co dodavaji okna, nabozeji i dvere a nebo jak rikam - truhlarstvi v okoli
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my taky uvažovali nad sapelka, ale odradila nás cena,pak jsme narazily na jednu dobrou firmu, prodává je i manžel v práci, jmenujse se porta doors (mám je v albu) a jsou fakt super, mají také kvalitní zpracování a jsou o polovinu levnější než sapelky ;-)
Odpovědět
Ahoj, my je máme po celém bytě a jsme spokojeni, byly přímo v "základní" nabídce vybavení bytu, takže jsme se po jiných ani koukat nemohli. Akorát teď reklamujeme kování, jelikož jsme zjistili, že při montáži dělníci "strhali" závity :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my si vybrali dveře od sapelli a nechali si je udělat u truhláře, bylo to o třetinu levnější ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my taky jednou snad budeme mít dveře od Sapeli.. objednávali jsem je v prosinci do dnes je nemáme. První termín dodání byl 25.2 to by ještě šlo ale tenhle termín nesplnili,pak dali druhý termín 4.4. ten taky nesplnili a přivezli je 15.4 nicméně nebyly dobře - jedny dveře vyrobily 2x takže cena byla o 10 000 vyšší! Už skoro 3 týdny to trčí na reklamacích a to by stačilo ty jedny dveře navíc vyndat a ostatní nám poslat zpět.. Takže holky, pokud Sapeli tak počítat s vysokou cenou a nedodržením jakýchkoliv termínů! Ty oni ingorují..
Odpovědět
Sapeli proste zneuzivaji toho, ze jsou tu monopol. Nejde ani tak o ceny jako spis o terminy dodani, ty jsou desne a hlavne je i tak moc nedodrzuji, pokud je nekdo chcete tak si hlavne smluvne osterete, aby bylo nejake penale za nedodrzeni terminu. Oni po vsech taky chteji zalohy predem, tak at pri nedodrzeni terminu taky plati. :-p Ale jinak maji nejvetsi vyber ve vzorech i materialech. Takze hodne stesti dodaci lhuty jsou ted 8 tydnu :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mám teď v celém bytě Sapeli a jsem naprosto spokojená.Potřebovali jsme obložit dřevem kovové zárubně a je to krásné.Opravdu změna.Výborně těsní,nebouchají a hlavnně dobře vypadají.S termínem dodání jsem počítala,že bude hodně dlouhý,ale nijak jsem na to nespěchala,takže to bylo v pohodě.Je to velká firma s plno zakázkama a prostě nestíhaj.Jediné co mě mrzí je,že nedokázaly udělat trojkřídlé atipické dveře v mémn bytě,takže teď hledám truhláře :-|
Odpovědět
Profilova fotka
maloval sem u kamarádky (můžeš pak vlastně juknout) a když sem tam šel něco dodělávat už tam měla dveře právě od SAPPELI a musím říct že sou fak krásné,těsní maximálně dobře ale ta dodací lhůta byla trochu dlouhá,kdo si pičká ten se dočká... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sapelli je něco jako klenot a opravdu je z čeho vybírat, akorát cena zvláště těch opravdu luxusních je dost vysoká, když se kupují ještě "jen" jedny dveře tak se to dá, ale do celého bytu tak to je pořádná pálka. My jsme proto hledali jiného dodavatele a jsme spokojeni jak s cenou, tak kvalitou a vypadají taky dobře :-)
Odpovědět
Ja som pred rokom kupovala byt a vybrala som dvere Sapelli - pretoze v standarde mali take tie odporne biele drevotrieskove dvere za 9 stovak - vysli ma jedny asi na 5litrov - ale vyzeraju nadherne, kvalitne, nebuchaju, tesnia a su proste super, nemenila by som ich za nic. A cena myslim ze je ok - za dvere si radsej priplatim, ako ich kazdy 3 rok vymienat - ved su stale v pohybe a stale sa pouzivaju, tak musia byt kvalitne, nie? Sapelli len odporucam!
Odpovědět
cline: to jsou mi teda novinky,že sapeli jsou monopol. jinak záleží, kro to montuje, mi měli všechno v termínu, i přímo ze Sapeli nám doporučili několik firem které jim smluvně montují a se kterýma není problém.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si vybrali dvere od seposu,... kvalita stejna,.. cena mnohem levnejsi,... ted je mame objednane, az dorazi, tak napisu, jake jsou ;-)
Odpovědět
mila wrtulka nielen dvere od sapeli dlho nechodia,ale aj ine firmy maju dost velky sklz,ja som cakala 12 tyzdnov na dvoje dveri od centurion,a teraz by som chcela este dalsie,lensa bojim,ze zacala dovolenkova sezona a dvere uvidim az niekedy v oktobri,u nas maju tiez pobocku sapeli,ale ked som povedala .ze za oby.interierove dvere dam len 4OOO tak sa so mnou ani nebavil,ale aj tieto su krasne o do ceny sa zmestia.
Odpovědět
My taky budem mit sapeli, ale jen proto, ze developer ma smlouvu prave pouze se Sapeli, takze nemame na vyber :-D Ale nejak nam to nevadi, maji krasne dvere!!! Kvalitni. A ta cena se mi taky velka nezda - pokud si tedy nekoupite dvere v masivu :-)
Odpovědět
mne prace tez nie.....ok mam v bytecku len troje dvere celkovo, mozno keby mam haciendu s 13 izbami tak rozmyslam, ale stoja za to......
Odpovědět
Profilova fotka
Naši je mají už pár let, vypadají skvěle. Mají obložené zárubně (panelák), jsou se sklem...
Odpovědět
Profilova fotka
my je taky budeme mit v byte, krasny dubovy :-)
Odpovědět
My jsme měli obyč. foliované Standard (dekor hruška) a byly super. Vůbec nevypadaly, že by měly fólii a jsou opravdu kvalitní. Úplně něco jiného než ty ocelové zárubně... :-p
Odpovědět
teď se neptám na dveře sappeli, ale tak všeobecne.. je lepší dýha a nebo folie????
Odpovědět
Profilova fotka
Máme vybraný Sapeli a vybrali jsme dýhu ;-) Americká třešeň, proužek myslím světlý dub-Alegro :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Sapeli z dýhy. Zelvatko - existují tři druhy povrchů - dýha, folie a nějaká umělotina ještě (PLC? si už nepamatuju přesně) Nejvíc vydrží ta umělotina, pak dýha a nakonec folie. Pokud máte pejska tak určo ne, jinak ale stejně se lehce poškodí. Dýha co máme je super, my jí museli, protože jsme dělali futra obložením a to se v té umělotině nedělá. Jinak bychom šli do ní, protože byla o krapet levnější a hlavně nejodolnější. A náš pesánek už jedny futra dole jaksi poškrábal ]-( Ale jinak dveře krásný, kvalitní a je fakt, že jsem si nechala zpracovat několik kalkulací dveří a to Sapelli bylo fakt nejlevnější =-)
Odpovědět
díky.. já to ještě líp porovnám.. u nás se budou časem měnit jen 3 dveře od pokojů, tak ta celková cena nebude tak strašná.. ale dívám se radši dopředu s čím mám počítat. :-)
Odpovědět
My máme dveře sapeli v celém bytě (i vchodové), a musím říct, že jsme absolutně spokojení! Máme taky Alegra, ale kombinaci javor s třešňovým proužkem, a myslím že nám to do našeho bytu vneslo takový ten "nadstandartní" vzhled, aniž by jsme z toho finančně zkolabovali. Všichni kamarádi jen tiše závidí ]-( Myslím si, že dveře jsou dost důležitý prvek v bytě, na kterém by se nemělo nijak moc šetřit, protože je prostě nikam neschováte a ničím nezakryjete. Nechávali jsme si dělat podlahy i dveře od jedné brněnské firmy a byli jsme maximálně spokojení i s přístupem. Pan majitel, který nám naši objednávku vyřizoval od začátku do konce nám dokázal poradit s celkovou barevnosí interiéru. To, že někdo čekal na dveře od sapeli tak dlouho, bych dávala za vinu spíše prodejci, který to nechal dojít až tak daleko. Výroba samozřejmě nějakou dobu trvá, ale je taky na tom prodejci, aby si svoji zakázku patřičně ohlídal a tlačil na dodavatele. Pokud byste měli zájem, dám vám na tu firmu, která nám kompletovala byt kontakt. Doporučuji ji všem svým známým, už vybavovali byt jak mé sestřenici, tak i švagrové. Mají v Brně vzorkovnu kde toho mají taky dost vystaveného...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Holky kolik si prosím učtuje Sapeli za montáž?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?