Dveře Solodoor - folie. Máte zkušenost?

Zajímalo by mě, zdá máte někdo tyto dveře, jaké máte zkušensoti, barvu, typ a jak jste spokojeni.. Díky
Odpovědět
Zdravím. Koukali jsme na ně, ale nanonec jsme vzali Sapeli, CPL folie - velká spokojenost. Myslím, že rozhodně špatný nejsou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, sice starý dotaz, ale i tak odpovím :) Dveře od Solodoor máme v celém bytě, dekor bambus 3D a jsou moc pekný, jedny jsme si nechali udělat i posuvné do stavebního pouzdra JAP. V případě zájmu zašlu foto :)
Odpovědět
@krystynka123 Kdyžtak prosím o to foto. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@lumiga ahoj, můj brácha mají dveře od SOLODOOR. Vypadají moc pěkně. Pokud se mi podaří dnes večer vyfotit, můžu Ti zítra zaslat foto ;-) Ale nemají fólii ,ale povrch CPL, což je prý lepší, ale obchoďák jim dal cenu jako za fólii, takže paráda ;-)
Odpovědět
@klara_cako To by bylo fajn děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v bytě a jsme spokojení. Asi dáme i do domečku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@lumiga Ahoj, je to ještě aktuální? v případě zájmu pošlu to foto, hrozně dlouho jsem tu nebyla :-|
Odpovědět
@krystynka123 jo jo aktuální je to u nás stále - díky za informace :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Jen info, solodoor prodává i Hornabach a za příznivěší ceny než výrobce..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@krystynka123 Od samotných výrobců bývá zboží dražší.. firmy nsáledně dostávají slevy a záleží na obchodě jak navýší...jednotlivé typy solodoor jsou v Hornbach levnější..nepolemizuji, to vím
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
ahoj, prosím letité zkušenosti s dveřmi solodoor. díky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, obnovuji diskuzi. Zajimala by me zkusenost po nekolika letech uzivsni. V idealnim pripade bilych CPL modelu - u nich jsem uz na prodejnach (primo Solodoor, Hornbach, Bauhaus) videla, jak se spoje nevzhledne rozjizdi. Predem diky
Odpovědět
@annaliesa 5 rokov CPL wenge a da sa povedat, ze tym dveram nie je az tak co vytknut. Vzdy to bude o tom ako sa clovek k tym dveram chova ;)
Odpovědět
@annaliesa za nás bohužel solodor cpl absolutní hrůza ,montáž proběhla v květnu a hned ten den jsme řešili reklamaci .Přitom jsme ty samé měli před šesti lety a super. Sama OZ přiznala že a tím mají problém. Lituji, že jsem nešla do jiné značky .
Odpovědět
@mitoma Diky, za zkusenost. Ja se jich podle recenzi i podle navstevy Solodoor studia dost obavam, bohuzel nase stavebni firma je ma ve standardu. Zvazuji, ze si je necham vyjmout a zaridime subdodavkou i za cenu toho, ze budeme navic platit montaz. Zejmena ty bile vypadaly dost udesne.
Odpovědět
@annaliesa my se s nima dohodli na velké slevě jelikož nás tlačil čas a už bylo vše hotové včetně lišt, takže by se muselo vše vytrhat, zacistit a čekat na nové dveře u kterých prý také neumí zaručit kvalitu. Stejně máme malé dítě, další budou tak se dveře dost zničí .Takže až děti odroustou koupíme pořádné
Odpovědět
Profilova fotka
@annaliesa my máme tyhle http://www.solodoor.cz/cs/interierove... 5 let. Povrch a barva jsou absolutně bez vady. Já bych do nich šla znovu. Jediný problém máme od začátku u celo-prosklených dveří- uvolnila se ta skleněná výplň....
Odpovědět
Folii bych si nevzala ani od Solodooru, ani od Sapeli. Jedná se o zalakovaný papír, nízká cena ale také nízká odolnost. Laminát nebo dýha, folie ne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Zdravím, musím přidat novou negativní zkušenost s dveřmi Solodoor. Bílé dveře CLP, nekvalitně zpracované, jsou vidět puchýřky na dveřích díky špatnému obroušení. Dvakrát zamítnutá reklamace, kdy jejich vyjádření je takové, že je to z výroby normální. Objednané u společnosti Solostyl Brno.
Odpovědět
Ve starších příspěvcích čtu, že dveře SOLODOOR vedou i v Bauhausu nebo Hornbachu za lepší ceny než franchízy - interiérová studia s dveřmi? Tyto dveře chci do sklepa a jako vstupní interierové do bytu. Sapeli jsou o hodně dražší. Solodoor mi připadají jako standartní výrobek za průměrnou cenu. Díky za zkušenosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Po zkušenostech s dveřmi Solodoor bych je nekoupila už nikde. V případě reklamace se s vámi firma odmítá bavit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Jak psáno v komentáři výše - SOLODOOR již NIKDY.. z 6 týdnů dodání od objednání byly 4 měsíce, mezitím 2 reklamace (dá-li se tomu tak říct, jelikož to po...li hned ve výrobě) - místo toho, aby se to snažili co nejdříve napravit, tak vás zařadí na konec výrobního seznamu a počkejte si... O zaměření ani nemluvím - montážník, který nám je nasazoval se nestačil divit, že to někdo tak mohl zaměřit (beru - máme staré zárubně), ale mezera se prej nechává cca půl centimetru, my někde máme dokonce až 1 milimetr 😠 , za případné úpravy si chtěli účtovat 45% z ceny dveří ( u jiných firem co jsem si zjišťoval max. 10%)... Dnes po 2 měsících užívání nám samozřejmě již dveře derou nebo nejdou zavřít vůbec... Nikdy více!!!
Odpovědět
@poolko To jako myslíte mezeru pode dveřmi? A Vy jste měli dveře dělané namíru? Výškově jsou totiž většinou všechny dveře stejné, např. 197 cm, 210 cm atd.
Odpovědět
Dveře byly na míru - výškově seděli (197 cm) - máme stále prahy, takže i větší mezera se schovala... šířkově už to je problém.. dveře jsou prej standardizované a za jakoukoli úpravu i jednoho milimetru chtěli 45% z ceny, což mi příjde úplně mimo (zjišťováno u jiných dovatelů).. i přesto jsme byli ujištěni, že dveře do zárubní vejdou a nebude problém... Bohužel jsme na to pak už spěchali, tak jsme nechali tuhle společnost (a nakonec čekali 4 měsíce na dveře)... Poprvé je dodali v daném čase (6 týdnů), ale hned po rozbalení se u části objednávky odlepily boční fólie, takže zpět, následně je asi po 14 dnech přivezli a u 2 ks zjistili, že se špatně podívali na rozměry a dveře jsou větší, takže si je zase odvezli s tím, že jelikož se musí udělat znovu tak to bude nejdříve za 6 týdnů...Prostě žádná snaha dořešit objednávku co nejdřív...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?