Doporučení firmy na dodání oken

Můžu se zeptat odkud jste brali okna? A proč jste vybrali zrovna tuto firmu?
Odpovědět
??
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Já ze serveru www.bydlimelevne.cz . Sice ne ty, co mají na netu- ale na zakázku od nich. Proč? Protože jsme si již jedno koupily a je pěkné, kvalitní, za super cenu. Nepotřebujeme drahá okna od firmy... ;-)
Odpovědět
Prosím prosím, jaké máte zkušenosti vy ostatní?
Odpovědět
Profilova fotka
oknoland firma slovaktual,protože byli nejlepší nabídka v poměru cena/kvalita + hlavne take montáž plno firem ji odflákne nebo má subdodavatele na montáž a t je pak v řiti z celejma oknama
Odpovědět
Profilova fotka
Dřevěná eurookna od firmy Bauer Prachatice (na doporučení architektky), plastová od OknoTherm, protože nabízeli shodnou barvu ke vchodovým dveřím a sekčním garážovým vratům, které máme ještě od jiné firmy, která okna nedělá.
Odpovědět
Profilova fotka
spíš si prvne zvol jaký chceš profil pokud to maji byt plastová okna, to je zaklad,doporučuju rehau,salamander,veka,aluplast,deceuninck pak bych si našla firmu která dělá s těmito profily,popřipade aby jsi mela na ne i reference,a pak už se zajímat o samotný výrobek,aby melo celoobvodový rám,středové těsnění,kvalitní kování,nejlíp vsazovane sklo ne vlepované,distanční rámeček nejlíp swisspecer,a pak si zjistit tu montáž protože na tom závisí 80%kvality oken
Odpovědět
My i rodiče okna.eu. Požadované vlastnosti, bezva komunikace, přijatelná cena
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@zamilovanadonej Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda jste stále spokojeni s okny z bydlimelevne.cz? Přemýšlím o zakoupení jejich oken. Děkuji za informaci. Hezký den
Odpovědět
Dobrý den, mojí volbou byla okna od TTK CZ - konkrétně kombinace dřeva a hliníku. https://www.eurooknattk.cz/drevohlini... Důvody jsem měl hned dva - zaprvé kompletně tuzemská výroba a zadruhé vyhovuje parametrům pasivních domů...
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli je to ještě aktuální, tak my máme plastová okna s trojskly profil veka od firmy Ryzí okna, přesvědčila nás záruka 10 let.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalvelek Dobrý den, ano s kvalitou jsme spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
Jánošík - protože umí bezrámová okna
Odpovědět
Článek se načítá
Triogas (Valašské Meziříčí) asi před 9 lety. Dostali jsme dobré reference od známých. 7 oken i se zapravením. V baráku tehdy ještě bydleli babička s dědou, takže vše muselo být co nejrychleji hotové. Den předem jsme vše zakryli proti prachu. Večer po akci jsme už měli uklizeno.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@evelynka25 můžu se zeptat, proč jste kombinovali plastová a dřevěná? Chceme taky okna od p. Bauera, tahle informace mě zaujala, že máte dvoje různá. Je to kvůli ceně?
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj S cenou to nesouviselo. Vyplynulo to spíš z okolností, celkové koncepce domu a v neposlední řadě to byl návrh architektky, kterého jsme se sice nemuseli držet, ale líbil se nám.
Odpovědět
Profilova fotka
@evelynka25 aha...no já si tu koncepci asi neumím představit, co by vyžadovala různé druhy oken, ale jsem totální laik, to bude tím .... každopádně s okny od p. Bauera jste tedy spokojení? A servis atd. také ok, doporučila byste ho?
Odpovědět
Profilova fotka
okna eu, z toho důvodu že byli nejlevnější ze 6 firem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj okna mame tusim od roku 2013, komunikace bezproblemova a s okny zadne problemy zatim nastesti nebyly (jen to nezakriknout), takze jsme ani zadny servis nepotrebovali. Ja bych ho doporucila.
Odpovědět
Profilova fotka
@evelynka25 super, tak moc díky....zaslal nám dobrou nabídku a i jinak komunikuje výborně, tak do toho asi půjdeme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?