Fixní okno 150 cm na šířku - máte někdo?

Profilova fotka
Dobry den, prosim o radu. V obyvaci casti mame dve okna o velikosti sirka 2metry a vyska 240 a pak mame na bocni strane jedno okno 150x150 a asi ho budeme probouravat na vysku 240 cm . Co myslite bude to lepsi? Mate nekdo sirku fixniho okna 150 cm? Moc diky za radu.
Odpovědět
@kubickovi Pokud vám to nebude vadit v rozmístění nábytku odbourala bych. My máme 3m HS portál a 3m fix (dělený 50/50).
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je moznost, probourala bych, urcite to bude hezci... My mame v loznici fix 160x235 😉
Odpovědět
@kubickovi chce to především zvážit následné uspořádání místnosti, sice to vypadá hezky, ale seberete část, kde mohl být nábytek...
Odpovědět
Profilova fotka
@kubickovi mame jeden fix 170x235 cm. Je to fajn. U okna mame kytky ktere maji rady slunicko. Jen musite mit moznost ho umyt zvenku...
Odpovědět
@jaroslav1987 vypadá to sice hezky,ale to je tak všechno; budete mít barák jak ementál - nezapomen,že sklo je velmi špatný izolant,takže tudy jsou největší úniky tepla.
Odpovědět
@catle mně je to docela jedno, můj dům ro není... To co jste napsala je sice pravda, ale lidé si staví dům, aby to bylo hezké, když budete chtít ideálně izolovanou stavbu, tak si postavíte zemljanku?
Odpovědět
@jaroslav1987 u mne hezké,co se týká mého domu,kde budu bydlet,musí být zároven skloubeno s praktickým,jedno bez druhého se vylučuje - u mně.
Odpovědět
@catle To u mě také, ale pokud se to někomu líbí, proč by si to neudělal, mně se to také na jednu stranu líbí, nadruhou bych nechtěl být jak ve výloze..
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Myslim, ze to nebude vadit. Nalevo od okna bude jidelni stul je tam na to 3,30 m a na pravou stranu od okna bude sedacka a to je tam 3,10 m a to je myslim dostacujici :-) Vlozila jsem foto obyvaku s kuchyni na pudorysu ;) Diky za nazor
Odpovědět
Profilova fotka
@qeszi diky moc divala jsem se na ten, ktery mate vy a vypada moc dobre ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaroslav1987 diky za nazor, v tom miste asi zadny nabytek nebude, nemam rada moc nabytku, staci jidelni stul, sedacka a max neco pod televizi ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kubickovi Ja jsem pro velka okna, libi se mi vic. A nevadi mi byt jak ve vyloze, jak nekdo pise nahore 😉 Myslim, ze i u Vas bude lepe vypadat velky fix, kdyz ostatni okna jsou take vysoka 😉
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jumpmans Divala jsem se na ten vas fix. Vypada dobre :-) a je pravda, ze kytickam se tam libit urcite bude a aspon bude vic svetla. Diky za nazor ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@catle Syr mame radi :D chapu, jak to myslite. Ale zase svetlo je taky fajn. Urco to bude hezke i tak i tak, jen jsem vahala nad tou druhou variantou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak diky vsem za postrehy :-)
Odpovědět
Já bych ten fix stáhl dolu když už, tak padesát od podlahy: Já plánuji tentýž k jídelnímu stolu v180 š150. Dokonce se již přikláním k variantě 180*180. Paní si to vymodlila.
Odpovědět
Obě okna mám 150x150, v kuchyni neotvíratelné. Necítila bych se dobře sedět u stolu vedle francouzského okna.
Odpovědět
My mame 3 fixy na dome. Dva jsou 4200x2500 a jeden je 1220x2500. Je to fajn. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?