Francouzské okno s přesahem stolu

Profilova fotka
Zdravím, v dětských pokojích máme v projektu normální okna, ale zvažujeme změnu na francouzská. Pro ilustraci přikládám obrázek situace, změna samozřejmě omezí využitelný prostor před oknem, kde je předpokládán stůl. Zajímalo by mne, zda to takto někdo máte, nebo jste to někde viděli, popřípadě zda byste to takto určitě nedělali. Designér, se kterým budeme řešit interiér, mi sdělil, že v tom nevidí problém a že se to takto dělá. Děkuji za rady.
Odpovědět
Mám to jak vy plánované. Stůl bude u fix okna a po levé straně budou francouzská okna na terasu podél JV terasy. Neviděl bych to jako problém, spíše jako klad. Podle mne je nutné použít venkovní žaluzii pro stínění.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za odpověď. Venkovní žaluzie jsou samozřejmost :).
Odpovědět
@awakened Já bych nechala klasická okna. Francouzská jsou poslední dobou veliká móda a dávají se všude, mně ale přijdou nepraktická. Když pominu vyšší míru nebezpečí úrazů v dětských pokojích (záleží samozřejmě na věku dětí), tak využitelnost stěny pro vnitřní vybavení je hodně omezená. A zastavět je nábytkem mi přijde úplná hloupost. Pokud je místnost dost světlá, není nutné mít okna už od země. Nicméně je to samozřejmě věc osobního vkusu a preferencí. Známí třeba mají fr. okno do ulice v koupelně přímo naproti záchodové míse...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?