Garážová vrata - firma ze Zlínska

Ahoj holky. Potřebovala bych poradit ohledně garážových vrat. Na kolik vás vyšly? Odkud jste je brali? Jak jste s nimi spokojené?Jsem ze Zlínského kraje, tak sháním recenze. Manžel si chce právě garážové vrata udělat sám s kamarádem, ale já s tím moc nesouhlasím. Beru to tak, že už se to koupí na nějakou dobu, tak ať je to hezké hned ze začátku. Moc děkuji za odpovědi.
Odpovědět
my jsme dávali sekční garážové vrata od firmy Kružík v šířce přes 5 metrů a jsou perfektní, zesílené jak po délce v lamelách tak u kolejnic. jsem ze Zlínského kraje, takže můžu doporučit přes SZ montážní firmu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vyzkoušej si konfigurátor vrat: http://www.svet-oken.cz/cz/garazova-v... Můžeš si měnit typ, barvu, velikost.... ať máš trochu více představu, jaká vrata chceš. Vrata mám nakonec od této firmy, ale ten konfigurátor lze použít jen tak, bez registrace či placení. Co se týká instalace, pomalu bych řekla, že pokud je manžel a kamarád zručný a ví jak to udělat, tak do toho můžou jít. Podle mě to není žádná velká věda, ale na druhou stranu já to nikdy nedělala, takže nemůžu soudit :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?