Kdo máte hliníková a dřevohliníková okna a dveře, jak jste spokojeni?

Zdravím! Prosím, kdo máte hliníková nebo dřevohliníková okna, jak jste spokojeni, od jaké firmy je máte a na kolik Vás přišly? popř. prosím i o foto...díky moc! :-)
Odpovědět
Ráda bych oživila tuto diskuzi. Vážně nikdo nemá zkušenost s dřevohliníkovými okny?
Odpovědět
Je to spis otazka nazoru. pri stavbe RD jsem uvazoval jestli drevo, drevohlinik nebo hlinik a nakonec to vyhralo drevo/pomer cena kvalita.. jinak solidni firmy tp eurookna na drevo a drevohlinik a na hlinik thermont..
Odpovědět
A na jakou světovou stranu máte okna? Jak dlouho je už máte a kolikrát jste je museli ošetřovat? My budeme mít několik oken na jihozápad a bojíme se, že by dřevěná okna sluníčkem dost trpěla. Díky za rady :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
My jsme nakonec vybrali drevohlinik SCHS bezfalcove (http://www.schs-stolarna.cz/okna/drev...). Bylo to sice trochu drazsi :-S , ale musim rict ze s vysedkem jsme maximalne spokojeni. Delali jsme pred predanim termokameru a unik tepla minimalni. Mimo to moderni vzhled a meli by taky mnohem dele vydrzet. Vydrz se teda asi teprve pozna, ale vypada to zatim dobre :-) . Na terasu jsme dali HS portal taky v drevohliniku a na tom teda kazda navsteva nechava bulvy jako kdyby pristalo ufo :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?