Jak vypadá oboustranný dekor oken, kde je po otevření profil bilý?

Prosím, jak vypadá oboustranný dekot oken, kde po otevření je profil ale bílý??? chceme nadstardantní barvu.... a tam je pouze bílý vnitřek, moc si to nedokážeme představit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jelikož teď taky řeším oboustranný dekor oken a dveří, tak se s Vámi můžu podělit o zkušenosti. Kontaktoval jsem několik firem z blízkého okolí, kde jsem poptával okna i dveře a tam, kde se mi cena zdála akceptovatelná, jsem si sjednal osobní schůzku (celkem jsem obešel 4 firmy) Tam jsem zjistil, že zpravidla ty nejlevnější cenové nabídky nejsou z prvoplastu, ale "Béčkových" tzn. recyklových profilu a většinou i barevné dekóry dávají pouze na bílé profily. Nakonec jsem si vybral firmu, která nabízí "Ačkový" profil a k vybranému oboustranému dekoru přizpůsobí i barevný profil (mají jich asi v 6 barvách) dají tam prostě tu barvu, která bude k tomu vybrenému dekoru nejbližší, cena byla asi o cca 10-15% dražší, oproti těm nejlevnějším. Já tedy budu s velkou pravděpodobně antracit, jak zvenku, tak zevnitř, tak k tomu budu mít šedý profil. Pokud Vám tedy firma nabízí pouze bílý profil, doporučil bych Vám obrátit se na jinou firmu.
Odpovědět
Profilova fotka
@garciaramon Ano, také máme oboustranně antracit a volili jsme profil, který nabízí šedý nosník... potom jsme hledali firmu, která tento profil nabízí. Určitě bych nešla do bílého nosníku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@inter71 Ne vždy je to co píše @garciaramon pravidlem. My třeba máme vybraná okna Internorm KF500 (plasthliník) s dekorem z obou stran ale prostě vnitřní profil je také jen bílý. Viděli jsme naživo a nemáme s tím sebemenší problém :) Určitě se zajděte podívat do nějaké vzorkové prodejny, kde budou mít přímo vámi vybraný model v barvách jaké chcete ať to vidíte naživo a můžete sami zhodnotit.
Odpovědět
Dobrý den, my jsme toto taky při výběru oken ze začátku řešili (tedy spíše já než partner) a nakonec jsme skončili u oboustranně barevného profilu s tím, že vnitřní profil je bílý :) věřte, že u oken jsou důležitější parametry než to jestli má probarvený i vnitřní profil :) byla jsem se na takové okno podívat a ve finále to zase taková hrůza není... :)
Odpovědět
@hanlib a nedáte foto jak to vypadá prosím?
Odpovědět
@inter71 zatím na montáž oken čekáme, takže foto jedině až někdy během měsíce :) ale na google fotky najdete :)
Odpovědět
@garciaramon Jaký je kvalitativní rozdíl mezi prvoplastem a výrobkem z recyklátu? Asi by ses divil, co máš v autě a doma z recyklátu vyrobeno...
Odpovědět
@davex ono když jsme to zkoumali detailněji, zjistili jsme že je to pouze tah firem s oknama... každé okno musí mít něco z recyklátu... nějaké procento.. neexistuji okna které nemají recyklát, ale to Vám nikdo nepřizná... ano samozřejmě jsou okna z 100% recyklátu... ale neexistují pry 100% nerecyklát :) kdoví.. stejě se nikdy nikdo nedoví jak to je :D:D:D:D
Odpovědět
@hanlib jj ale to není oboustranný dekor.. taková jsme na netu nenašli. vždy je bílá zevnitř.. no uvidíme ... snad to nebude špatný výběr... nemáme antracit... dekor jsme vybrali nakonec světlejší....
Odpovědět
@inter71 asi není, ale pro nazornost to snad staci :)
Odpovědět
Uživatelka reenik má na třetí straně u svých zpráv nafocený světle šedý oboustranný dekor s bílým vnitřkem... můžete kouknout.
Odpovědět
@inter71 viz dřívější zpráva
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@davex obchodní zástupkyně firmy, od které mám objednané okna, mi na můj dotaz ohledně rozdílu profilu prvoplast vs. recyklátu řekla, že recyklát podle norem splňuje všechny důležité parametry a kromě nižší ceny je jedinný rozdíl v tom, že ve skutečnosti je trochu měkčí, ale to na první pohled nemůžete poznat.
Odpovědět
@garciaramon A tady jsme u toho. Řekla ti to obchodní zástupkyně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?