Jaká jsou nejlepší okna? Je údržba eurooken tak hrozná?

Dobrý den, už pár měsíců brouzdám po internetu a hledám, tápu... a při tom mrznu. Celkem nutně potřebuji nová okna, ta má prostě netěsní, jenže na internetu je tolik rozporuplných informací, že si prostě nevyberu. A to ani nemluvím o tíživější finanční sitauci. Chtěla bych asi spíše dřevěná eurookna, protože jsou prostě hezčí, ale na druhou stranu - je ta údržba vážně tak hrozná, jak se říká? A měli byste případně doporučení na někoho kvalitního? Moc děkuji za jakoukoliv odpověď:)
Odpovědět
Profilova fotka
@omladka tak zrovna eurookna od tech me plno lidí odrazovalo,jinak každý výrobce plastových oken vyrábí i dřevěná,což jsou ale podstatně dražší,mi taky ted vybiraly okna prošly tolik firem než jsme se zorientovaly porovnaly cena/kvalita-nabizené služby a jdem do plastovejch chtela sem dekor dřeva ale zas je to už nad náš rozpočet takže budou bílá,je fakt že mi tech oken mame hodne kdyby jch bylo pár beru dekor dřeva rozhodně
Odpovědět
Profilova fotka
pokud bych byla v tíživé finanční situaci , tak bych asi o nějakých dřevěných eurooknech ani neuvažovala. Dej si plastovky , je to trend, když si vybereš dobrý profil, tak i ten vzhled je solidní (doporučuji např. Veka)
Odpovědět
Pokud počítáš korunky, pak zapomeň na dřevěné, pořiď plastové, máš minimálně na 10-15 let vystarané a pak uvidíš...
Odpovědět
Ahoj. Dřevěná eurookna nemusí být podstatně dražší. Zrovna na oknech není chytré moc šetřit. Jak píše flákač, 10 - 15 let se teď sice může zdát jako dost, ale popravdě před deseti lety jsem si myslel, jak teď budu vysmátej a budu mít hromadu peněz a ve skutečnosti je to naopak :) Já jsem si lehce připlatil za schs 78 integral a jsme spokojení, dokonce to nevyžaduje ani takovou údržbu, jak někteří tvrdí. Zkus se mrknout sem: www.schs-stolarna.cz/drevena-okna-eur... jestli si vybereš. Na plastová se pak budeš muset asi zeptat jiných, ale také mají asi něco do sebe:)
Odpovědět
Profilova fotka
a co má být tak strašného na údržbě eurooken?????? měli jsme je v bytě..máme i v roubence.. a opravdu nechápu,o čem je řeč..... =-)
Odpovědět
dělal jsem eurokna pro jedny lidi v roce 2001 a když okolo nich ve městě chodím tak jsou stále ready, je pravda cena ! ale zas tak o moc to není a plast je fakt hnus.
Odpovědět
My měli strach z plastových oken, měli jsme je v bytě a občas drhly, plastové vchodové dveře, ty byly úplně hrozné. Nechali jsme si nacenit obojí a ten rozdíl v ceně nebyl skoro znát. Co se týká kvality, nejlépe obejít všechny okolo a ptát se od koho mají okna a jak jsou spokojení. Tak jsem to dělali my. Máme eurookna, uvidíme, jak se osvědčí.
Odpovědět
Nejlepší okna jsou ta, která vydrží, těsní a nejsou drahá. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?