Jaká střešní okna?

Jake mate stresni okna a proc jste si vybrali prave ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Velux 140x78 trojsklo, dřevěná poplastovaná. Nechtěl jsem plastová kvůli kroucení při vedrech, protože máme černou střechu a ani dřevěná kvůli plísním a natírání.Pokud to jde tak se střešním oknům vyhnout úplně.
Odpovědět
@oskar83 bohuzel nevyhneme se jim. Pric Velux jestli muzu vedet. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@chocolate22 Vlastně uz ani pořádně nevím,Fakro se mi myslím naživo nelíbilo, Roto mi přišlo drahé,Kubeso nekomunikovalo a Velux byla taková klasika.Obchod odkud jsem bral perfektně komunikoval,byl na netu nejlevnější,dal mi další slevu a umožnil mi vrátit kliky, které se dodávali k oknům pro možnost spodního otvírání (nevěděl jsem jestli budu používat,poslal jsem je zpět a vrátili mi 2000kč za 5ks).U jednoho okna byla menší výrobní vada,napsal jsem na servis a do týdne přijel servisák opravit. Navíc měl Velux nejvíc doplňků a způsobů stínění, což teda na pěti oknech udělá pěknou cifru.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěli jsme ta okna, co se celá vyklopí. Tam byly ve hře výrobci Velux, Roto, Fakro. Na živo vyhrálo Roto mají u modelu R8 nejlepší kování. Ještě nám poradili loňskou novinku R7 - na tu juknete. Už nepřekáží v místnosti a cenový rozdíl od obyčejného R6 je mizivý. Akorát tam už je to běžné kování. Cenově byla ta drahá okna u Roty ve výsledku levnější než Velux. Mám něco v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
A máme dřevěná snad nebudeme litovat a dost větrat 😊. Pán od Roto do ložnic doporučuje poplastovaná. Ale já to nechtěla. My spíme s otevřeným oknem.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?