Jaké máte nejnovější zkušenosti s dveřmi Prüm?

My řešíme už půl roku reklamaci. První dodávku jsme hned vrátili, protože dveře byly nekvalitní, ale firma Prüm tuto reklamaci neuznala. Firma, přes kterou jsme je objednali, musela na své náklady udělat další objednávku. Teď po 3 měsících jsme je dostali, ale zase nedodali všechny dveře.
Odpovědět
Dveře značky Prum stejně jako všichni ostatní (CAG, Sapeli..) vyrábí dveře levné (folie) i drahé (dýha). Člověk musí vybírat podle materiálu a ne dle značky. Nevím, co bylo předmětem reklamace, ale zřejmě šlo o levné dveře (folie+DTD). Většina stavebníků přijde s představou rozpočtu na jedny dveře 5-6tis, no my nejsme tak bohatý abychom si kupovali levné nekvalitní věci. My jsme před 2lety objednali dveře taky od Prum a brali jsme plnou dřevotřísku+laminát CPL+dýhu do obýv. pokoje, bezfalcové, prosklené, výšky 210cm, mag. zámky. V průměru stály jedny dveře+obložky cca 12tis. Rozhodně jsme spokojený s kvalitou a vhledem.
Odpovědět
@uhrin u nás všechno ok.... Jsme moc spokojeni. Dveře jsou tiché, dobře se zavírají... A proč jste museli reklamat?
Odpovědět
@panlorenc my jsme nebrali levné dveře, dveře máme bílé a v tom je problém. Když je dovezli a rozbalili, dole byli skoro všechny odštípnuté.
Odpovědět
@uhrin taky zvazuju bílé prum lakovane
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?