Jaké střešní okno nad schodiště?

Ahojte, jsem ve fázi výběru střešního okna nad schodiště. Probírám se mezi x výrobci a y výrobky a mám z toho akorát hlavu jak pátrací balon. Sháním střešní okno o rozměru 78x140 cm za odpovídající cenu, které bude cca 3-3,5 metru nad podestou. Okno se bude otevírat asi velmi zřídka a hlavně v létě, umývat se bude šíleně (to už vím). Jde mi spíš o to, do jaké značky a typu jít. Dvojsklo x trojsklo? Thermo x obyč? Dvřevěnéxplastové? Atd. Jaké máte okna Vy nad schodištěm? Přemýšleli jsme nad světlovodem, ale ceny nás odradili. Děkuji. Hezký den. Markét.
Odpovědět
Ja mam velux ggu dvojsklo a znovu by som isiel (ale do trojskla) tak isto velux ggu.
Odpovědět
@pzad Děkuji. A proč trojsklo?
Odpovědět
@pzad Koukám, že GGU má asi jen horní otevírání, to by bylo hodně vysoko, když bych okno chtěla otevřít :/
Odpovědět
Na otvaranie by mali byt nejake palicky (ja ho teda neotvaram a zatial som ho ani neumyval). Trojsklo koli roseniu (netecie z neho, ale rosit sa rosi, hlavne v prechodnom obdobi, ked nekurim podlahovkou ale len pieckou),
Odpovědět
Profilova fotka
@atexone mame fakro kyvne trojsklo s el ovladanim. Drevene. Trojsklo proto ze se nerosi. U dvojskla je riziko roseni mnohem vyssi.
Odpovědět
@jumpmans @pzad Děkuji. Myslela jsem si, že je to skrz rosení :) Paráda. Jdu do trojskla :) @jumpmans Na kolik Vás vyšlo? Jaký máte rozměr? Je nutné mít u okna zásuvku? Celux to tak má a i my jsme si zásuvku nenechali natáhnout až oknu, takže pro nás elektrické dálkové ovládání je trochu nereálné :-(
Odpovědět
My máme trojsklo Roto a super..
Odpovědět
Profilova fotka
@atexone cenu si presne nepamatuju. Meli jsme 4x sestavu s fasadnim napojenim svisleho okna a k tomu na 2 oknech venkovni el. Zaluzie s dalkovym ovladanim. Motor samotny ma pevny privod, nedava se to do zasuvky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?