Jaké vedlejší vchodové dveře do garáže?

Řešíme výběr vstupních dveří do garáže, tedy ne hlavních, ale ze ze zadní strany domu. Z finančních důvodů nechceme dávat stejné dveře jako jsou hlavní vstupní do domu. Máte zkušenost s nějakými dveřmi, které jsou otvíratelné ven,ale zároveň mají schované panty (bezpečnost) a ideálně nejsou jen foukané pěnou, ale plněné polystyrenem (garáž je sice nevytápěná, ale i tak). Více se kloníme ke kovovým než k plastovým. Vaše názory prosím?
Odpovědět
My jsme dali vedlejsi dvere do technicke stejne jak vstupni hlinikove s tim, ze vypln je bez okrasnych prvku a plna. Rikame si ze dvere budou nejvice namahane a setrit na nich nema cenu. Jeste jsme zvazovali zakladni rady Horman dveri ktere taky byly bez viditelnych pantu. Plastove bych nedavala nikde. U nas kvalitni plast ram a hlinikovy vysel na stejnou cenu vse prodrazuje vypln.
Odpovědět
Do garáže zvenku jsem dal Nexty 111, je to neuvěřitelný držákparádně izolovaný a utěsněný. Je to za barákem, mívám tam závěje do půlky dveří, jak se vítr kolem domu točí. Uvnitř ani kapka. Z garáže do baráku jsem pak chtěl dveře bezpečnostní, protože garážový vrata jsou přece jenom slabina. Taky mi tam samozřejmě nařídili, že tyhle dveře mají být požární 30 minut. Na to je asi nějaká norma. Takže tam mám Nexty 101 F, uvnitř je minerální vata jednak kvůli požáru a má to supr izolaci, těsnění dokola včetně prahu, vložka sjednocená na jeden klíč s hlavníma dveřma i vnějšíma do garáže. Barvu ze strany garáže jsem dal šedivou, jako další dveře do technický místnosti a do baráku stejná dýha jako interiérový dveře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?