Jakou máte zkušenost s bílými plastovými okny?

Ahoj, prosím o radu - s manželem (a ve spolupráci s archtektem) se rozhodujeme nad bílou fasádou a bílými plastovými okny (+světlé lícové cihly) a nebo jemně šedou fasádou, antracitovými plastovými okny a tmavšími lícovými cihlami. Manžel je pro bílá plastová okna z důvodu lepší ceny a zároveň lepších vlastností co se týče reakce tmavého plastu na sluníčko - může mírně pracovat hlavně u velkých francouzkých oken to může pozlobit( a ty zrovna máme úplně všude)... to víme, manžel má firmu na plastová okna. Přesto bych ráda znala Vaše názory, zkušenosti, jde mí o to, zda se ta bílá fasáda nějak výrazněji více špiní a stejně tak bílá plastová okna zvenku, nebo je to vše na podobno a na tmavších oknech jsou vidět stejně tak nánosy prachu z ulice atd. .... Moc děkuji za rady, názory...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám dvě kamarádky co mají bílé plastové okna a obě čistí po zimě okna tekutým práškem.Jen saponátem to prý nejde. :-| Z tohoto důvodu jsme si dali z venku zlatý dub a pohoda. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
bílé máme a jsou opravdu pořád na umývání. Do domku budem dávat antracitové, ale stejnej povrch jako je u aut, takže by i ten prach neměl být tolik vidět.
Odpovědět
My si dali na severni stranu na plastove okna Al-clip a doufame ze i pri tmave barve to pracovat nebude;-) Snad se nespalime
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Některé mění barvu a některé ne. Třeba tyto http://www.oknaplastovaokna.cz/pobock... nám barvu neměnily. Ale jak je to teď, to nevím..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?