Jaký dáváte do pokojů dveře? A do koupelny?

Zajímalo by mě jaký dáváte do pokojů v domečku dveře a pak do koupelny, jestli radši se sklem a nebo plný??? ;-)
Odpovědět
petris ak máš rada svetlo,mne sa oplatilo dať aj na WC aj na kúpelnu presklene dvere,ak vypnu svetlo,nezostaneš po tme a cez tie skla aj tak nie je nič vidieť,ak by si mala strach.Jediné čo je nevyhnutné je netieskať dverami,ale teraz sú už skla aj dosť odolné voči nárazom.Aj v iných izbách mám presklené dvere,potom byt je ovela svetlejší.Ale to záleží na vkuse každého.
Odpovědět
my máme doma v koupelně prosklený, jediný co, tak je tam vidět, no............. teď už pořizujeme plné, ale máme tam zase okno ;-)
Odpovědět
tak mi máme nějaké dveře plné a jiné se sklem, v dolním patře máme na wc plné dveře s lištičkami a v kuchyni nebo do haly a ostatní máme se sklem, to sklo je uprostřed dveří je to vysoký obdélník přes celou výšku a v něm ornamenty. ladila jsem podle vnitřních dveří i vchodové a garážová vrata a nahoře máme na wc a koupelnách plné a v ostatních místnostech máme prosklená a tam je jiné sklo, uprostřed jsou 4 čtverečky, jdou od shora dolů a v naší koupelně máme tyto prosklené se čtverečkama, ale chtěla jsem je kvůli tomu, že tam nepůjde vidět, protože se jde přes šatnu a je to jenom naše koupelna. ale to koupelen jsou podle mně lepší plné dveře, nejde tam vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
do koupelny a na wc plny, stejne tak do loznice. Jediny se sklem byly do kuchyne, ale bylo tam mlecny sklo, nepruhledny
Odpovědět
Profilova fotka
v byte mame do koupelny a wc plne, do pracovny a loznice vertiky(uzky proskleny prouzek) a do obyvaku hodne prosklene. do baracku ale uvazuju uplne jinak,.... skoro vsude chci plne, jenom asi z kuchyne do obyvaku prosklene
Odpovědět
Profilova fotka
ja si taky myslim, ze by mel mit kazdy svoje soukromi, at v pokoji, v loznici nebo na wc
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci typově stejný dveře do všech místností, kam se budou dávat (koupelna, wc, ložnice, děcák a 2 komory), něco typu Swing od Sapeli (http://www.dumabyt.cz/obrazek/49b2999...). Do obytných místností budou prosklený všechny díly neprůhledným sklem, do komor budou všechny díly plný a do koupelny a na wc budou prosklený jen horní díly, aby bylo vidět, jestli se tam nezapomnělo zhasnout, ale aby tam měl každej svý soukromí.
Odpovědět
Profilova fotka
elitera: presne tyhle mame do toho obyvaku,... ale ne sapeli, ale sepos,...
Odpovědět
ahojte, před rokem jsem zařizovali byt a zvolili jsem do koupelny a wc plné dveře a do pokojů celé uprostřed prosklené viz. http://www.balo.cz/impuls/. v baráčku bych zase volala do ložnic prosklené, aby bylo i v předsíni světlo a naopak v koupelce a WC plné kvůli soukromí!
Odpovědět
My máme taky Sapeli, Elegant. Všude budou prosklený, jen v ložnici a dětských pokojích budou plné, aby tam byl klid na spaní a nerušilo nás světlo z chodby. V těch prosklených, ale není čiré sklo, takže do koupelny samozřejmě vidět nebude. A nejsou celé prosklené, jen je tam od shora dolu prosklený pruh.
Odpovědět
my máme Sapeli Sport. WC, koupelny a špajz plné, do pokojů se sklen - někde širší s činčilou a někde s "kouřovým" sklem, že tím není vidět. :-)
Odpovědět
tak dík za názory, já jsem první chtěla do pokojů plný kvůli soukromý a do koupelny s čirým sklem a chlap mi to rozmlouvá tak asi nakonec budou všechny plný a bude, kdyby to bylo do bytu tak je to něco jinýho podle mě, jelikož je tam málo místa tak za každý světlo vděk :-) ale v baráku budeme mít dost oken tak asi jsou lepší ty plný.....
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?