Jdou předělat posuvné dveře bez bourání?

Ahoj, neřešil jste někdo už předělání dveří již v zabydleném domě? Máme velké terasové okna - 2x fix a 1x posuvné dveře. Jde o to že jsme zjístili že tenhle typ dveří pro naše využití je naprosto špatný a spíš nám začíná hodně vadit v použivání a využití. Chtěli by jsme místo posuvných dát pantové, nyní má křídlo velký rozměr tak by se tam asi musel dát menší fix ze sloupkem aby se otvor pro dveře zmenšil na klasický balkonový nebo tak podobný. Je to vůbec možné takovou změnu udělat bez bourání? Díky moc za info!
Odpovědět
Profilova fotka
Máte výklopně výsuvné dveře nebo HS portal ?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mám TIP, co se místo fóra zeptat přímo dodavatele?
Odpovědět
@mikiliki Podle firmy kde jsme okna nechavali delat je realizace mozna, jen cekam na vyjadreni technika a nejakou sumu co to bude stat .. tak uvidime ..
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím že to půjde ale panty budou masivní jako u vchodovek.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenna Jen ze zvědavosti. Co Vám na tomto typu dveří vadí, že jste se odhodlal ke změně? Můžete rozvést proč nevyhovuji? Děkuji.
Odpovědět
@wario Pokud bude křídlo velké jako balkonovky tak tak velké kování tam být nemusí.
Odpovědět
@jakuda Je to uplně jednoduché ... Dveře nejdou z venkovní strany zavřít úplně do rámu, takže když jste na zahradě nebo terase stále máte pootevřeny deře a všechno teď teplo jde z domu ven. Dříve nám to až tak nevadilo ale teď máme špunta a když přítelkyně uspává na kočárku musí obcházet buď celí dům nebo hold co se vytopí půjde ven. Jinak ze šoupacíma dveřma jsme byli spokojeni, je to úspora místa jenže teď nevyhovující a do budoucna už vůbec. Škoda že na takové věci človšk přichází po nějakém čase a pak to stojí jen prachy na předělaní nebo úpravy ..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?