Kašírované a laminátové dveře Masonite. Jaký je rozdíl?

Ahoj, mám dotázek. Budu kupovat protipožární dveře masonite. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jaký je rozdíl mezi kašírovanými a laminátovými. Budu kupovat troje a tak mi zajímá i cena. Kašírované jsou přeci jen o něco levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
misina, na stránkách masonite ten rozdíl vysvětlují: "Proto doporučujeme při výběru interiérových dveří hodnotit také hledisko tvrdosti povrchu. Velice oblíbené kašírované dveře mají kvalitní povrchovou úpravu a výplň tvoří papírová voština. LAMINOVANÉ dveře jsou vylepšeny dřevotřískovou výplní a rozdíl v tvrdosti CPL laminátu oproti kašírovací fólii je znatelný. CPL laminát je povrch odolný proti poškrábání při běžném užívání dveří (nechtěný náraz tupým předmětem, dětská vynalézavost a zkoumání, psí záměr otevřít dveře drápy a jiné)."Také mě to zajímalo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
masina: mame lamino od Masonite a jsme spokojeny a taky nam pri vyberu spis doporucovali lamino - pry je je odolnejsi
Odpovědět
Holky díky. Když už jsem se tedy rozhodola pro lamino, tak mi zase napsali, že nemají protipožární kovové zárubně. Ach jo, já už chci bydlet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
misina: takovych tady je vic:-)
Odpovědět
Taky jsme objednali radši laminátové dveře, k papírové voštině nemám důvěru ]-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 letech
jen tak, dřevotříska a voština jsou výplně dveří a mohou být jak u povrchu CPL, folie, nástřik či u kašírovaných tedy i laminátové dveře CPL mohou mít výplň voštinu nebo dřevotřísku (DDT)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?