Kde vybírat dveře, zkušenosti a ceny 2020

Zdravím, po letech konečně finišujeme s kompletní rekonstrukcí, peníze se samozřejmě tenčí a nyní jsme u výběru dveří. Vybrali jsme si v Sapeli, žádné extra výstřelky - dýha, v podstatě nejlevnější tam nabízené kování (do 1000Kč), 14 dveří, žádné výjimečné rozměry, přesto na konci cenová nabídka téměř 180tisíc Kč. Popravdě jsem počítala s rozpočtem max 10 tis na dveře. Cena dveří cca - 4500, zárubně 4400, montáž/ks 2000, kování 1000, to vše bez DPH a jsme tam kde jsme. Má někdo nějaký tip, kam případně jinam? Nechceme nejlevnější dveře, na druhou stranu moje představa je, že 10tis na jedny dveře musí stačit🙂
Odpovědět
Naše firma, která nám stavěla dům na klíč, bere od Siko. Prý s nimi mají dobré zkušenosti. My teprve budeme vybirat, tak jsem zvedava, co ostatni zde napisi.
Odpovědět
@luminel Dokončuju rekonstrukci a už bydlím. Narychlo jsem potřeboval 2 dveře. Koupil jsem v hornbachu nejlevnější dvere za 1000Kč a obložky za 2000Kč. Na běžné používání stačí. Montuju si sám, cca hodinka práce s pauzou na kafe. Když se zničí, tak mě to nebude štvát a koupim za litr další, než kdyby to byly dvere za 5 litru. Ale cenu budete mít cca stejnou ať vyberete sapeli nebo nějakou jinou známou značku
Odpovědět
@luminel co zkusit truhlare v okoli? Meli jsme nacenene sapeli, cag, a jeste nejake luxusni v brne a kvalitou se to neda srovnat s tim truhlarem. Kdokoliv k nam prijde, tak chvali dvere. Cenove byl podobny, jak to mas ty s tim rozdilem, ze montaz byla v cene dveri-coz ve vetsim mnozstvi udela celkem dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@luminel Ty ceny prostě odpovídají. Radila bych objednat přes truhláře, může ty stejné dveře objednat na sebe - on se dostane na jinou cenu než běžný zákazník. Zrovna Sapeli prodává Jaf Holtz, zaregistrovaný truhlář má u nich slevu minimálně 15% a i kdyby si za montáž účtoval stejně jako máte v nabídce, tak bude výsledná cena jistě nižší.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše stavební firma bere dveře od Erkado, mají na eshopu konfigurator ceny, takze jde nezávazně vyzkouset, jak to vyjde. Nás vyšly lepší a prosklené cca 8 tisíc. Je pravda, že montáž není v ceně.
Odpovědět
Mame Dre z Polska. Kvalitní, tezke lakovane dveře. Cena vc zárubní byla kolem 7 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkné pondělní ráno, My máme dveře týden od firmy sepos, zatím spokojenost a objednávání jsme u nich na doporučení neznámých, máme 11 dveří z toho jedny do pouzdra a jedny protipožární, včetně kování zarubni montáže (bez akrylatovani to sidelame sami) 90 tis sDPH Máme tam i 4 atypy.
Odpovědět
@luckavra byli jste pro ně v Polsku osobně nebo přes internet? Zařídí i montáž? Nemáme to do Polska vyloženě daleko, takže by to teoreticky také šlo.
Odpovědět
@lidus93 super děkuji, mrknu se🙂
Odpovědět
@luckavra Také mě zajímá prosím kontakt na dveře do Polska a zda přijedou, namontují? Děkuji
Odpovědět
@venouska Nemáte prosím na pána kontakt? Uložila bych si pro jistotu, nejde mi vyhledat. Děkuji
Odpovědět
@lidus93 to je hezka cena, mate vypln vostinu nebo DTD,.. A jaky mate povrch dveri? Dekuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Koukněte na LaSamba. Já jsem s nima naprosto spokojená, mají velký výběr, cena bezkonkurenční. Sice bez montáže, ale to zvládnete svépomocí jako manžel který to dělal poprvé v životě.
Odpovědět
Profilova fotka
@islandia máme vostinu, dveře kasirovane hladké, kování rostex Vyškov, jde vybrat pěkně za dobrou cenu
Odpovědět
@lidus93 my bychom chteli CPL nebo lakovane a s DTD vyplni, no poslala jsem jim poptavku, tak uvidim, co poslou. Kazdopadne dekuji 🙂.
Odpovědět
@luminel osobně jsme si je vybrali v jeleni hoře, dopravu i montáž poskytly.
Odpovědět
@alipo bel-pol v jelenia gora
Odpovědět
Profilova fotka
@islandia mají i lakování a DTD je tam toho hodně na výběr 🙂
Odpovědět
@lidus93 co to máte za odstín? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@aludanewra sepos-dub stříbrný šedý 🙂
Odpovědět
Take mame Dre dvere. Manzel je byl vybrat v Polsku, zaplatil zalohu a asi za 3 tydny nam je privezli a doplatili jsme zbytek v hotovosti. Je to typ Deco, 4 prosklene, 4 plne, 1 posuvne. Dekor dub polsky. Bez kliky a bez montaze. Cena je i s dopravou (250 zl.). Po prepoctu cca 37.700,-.
Odpovědět
My bereme od Erkado, maji teď akci 20% treba na magnolie, které jsou plné (ne voština) a když vezmete i oblozky, tak dostanete celkem hezké kliky zdarma. Při počtu 14ti dveří si ještě řekněte o slevu. Na 17 dveří ( stavíme zároveň se známými) jsme dostali slevu dalších 10 000. Kvalitu vám řeknou jiní, co je mají už dýl. Já zrovna u dveří extra kvalitu nevyžaduju. Nemyslím si, že je to u vnitřních dveří potřeba. A obecně, najděte si treba tady na střeše někoho, kdo staví zároveň, jako vy a všude poptavejte množstevní slevy, udělá to balík.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?