Křídlová brána s automatickým pohonem. Tip na firmu Vyškovsko

Zdravím a mám dotaz: na jaře budeme stavět RD a chci ke vjezdu na pozemek křídlovou bránu s automatickým pohonem. Jelikož s tímto nemám zkušenosti, prosím všechny kdo tím prošli, zda by mi nepodali reference nejlépe Vyškovsko na solidní firmu a samozřejmě i cenu (pokud možno i foto). Ještě dotaz, je lépe zděné sloupky, a nebo sloupky kovové pro zabetonování?? Díky moc předem.
Odpovědět
Dám vám dobrou radu do života, pokud je možnost, dejte si posuvnou, křídlová je krajní varianta, když není jiná možnost, zvlášť s pohonem to oceníte. Pokud přeskočíte moji radu a zůstanete u křídlové, tak sloupky kovové jsou zbytečné, pokud budete mít plot kb blok či podobně, nemá to žádné plus. Reference bohužel z vaší oblasti nevedu :-) Jinak k ceně, křídlová brána s pohonem od firmy je cca 30-50 tisíc dle velikosti a provedení výplně.
Odpovědět
Na křídlovou bránu, jsou po zadání dotazu na tomto webu, do vyhledávače tři strany diskuze a na posuvnou něco přes deset stran. Chtělo by to nejdřív diskuzi a fotoblogy prostudovat a ptát se na to, co se ještě neřešilo. :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?