Máte posuvky do pouzdra? Jste spokojení?

kdo máte doma posuvky do pouzdra, jste spokojeni? je to hlučné? chceme si to dát, tak se ptáme po lidech kteří to mají a zvažujeme.
Odpovědět
máme je v podkroví asi dva roky a v pohodě. Nepotřebují žádnou údržbu, hlučnost je malá. koupili jsme pouzdra j.a.p., nechtěli jsme italská. Jdou do nich všechny dveře.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Řešíme stejný problém, ráda bych obnovila téma. Máte tyto dveře, jste spokojeni, od jakého výrobce a rozhodli by jste se stejně? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@marci_m Mame posuvne dveře prum a jedine ceho lituji, ze je mame jen z chodby do obývacího prostoru, hodily by se i do loznic, ale priplatek za prestavbu pricky na pouzdro byl dost velky :-/ kazdopadne do obyvaku to proste nemá chybu, klasicke nebo posuvne podel zdi by vždycky prekazely, 90% casu je mame otevrene a je uzasne jak nikde nic neprekazi :-) jedinou nevyhodu vidim v tom, ze na tu pricku kde je pouzdro nemůžeme nic většího povesit
Odpovědět
@marci_m máme v současném bytě a budeme mít i v domě, je to super, ale potřeba přemýšlet co mají oddělovat. Mezi chodby a obyvák a jídlenu a šatny a podobně je to ideální volba. Do ložnice nebo dětského pokoje bych je nedala, kvůli hluku, neutěsní tolik, jako běžné dveře.
Odpovědět
My máme taky mezi obyvákem a chodbou a vypadá to skvěle. Máme malý byteček v paneláku, takže nám to ušetřilo dost místa. Máme pouzdro od JAP a dveře Sapeli . Kdybych se měla rozhodovat znova, jdu toho zase.
Odpovědět
Profilova fotka
máme a spokojenost. pouzdra JAP, dveře celoskleněné. super dizajnovka
Odpovědět
Sapeli...super
Odpovědět
Taktéž Sapeli,,,super
Odpovědět
@subsomi Taky uvažujeme nad dveřma do pouzdra, chtěli jsme v podkroví, kde budou pokojíčky a ložnice, ale bojim se právě toho hluku, že netěsní. Místa máme málo, ale i přesto nejspíš půjdeme do klasických :-( ty do pouzdra se mi taky líbí
Odpovědět
@multina ono to není, že by netěsnily vůbec, jen ten zvuk netěsní tolik jako klasické; pokud to bude v patře a nebude tam večer kravál z televize nebo návštěvy z obyváku, tak by to snad nemuselo vadit...... nevím, rozhodnout se musíš sama
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@subsomi @hanqad @guteman @wawwaw @ava8 @martaveg Dobrý den, také plánujeme posuvné dveře do obýváku. Zrovna řešíme montáž pouzdra a objednávku dveří. Můžu se zeptat jak jste dveře objednávali? Resp. kolik firem se účastnilo? Myslela jsem, že pouzdro si namontuje sama firma, která potom i dodá samotné dveře, aby bylo vše OK a nemohli se vymlouvat na jinou firmu, že je pouzdro namontované křivě apod. Jedna firma mi ale odpověděla, že montáž nedělají. Objednávali jste tedy dveře zvlášť nebo včetně montáže pouzdra? Případně kdo vám pouzdro montoval? Moc děkuju za každou radu! :-)
Odpovědět
@wettu pouzdro jsme montovali v prubehu stavby sami, no jedny mame pruchod 80cm, ale couha tam trochu to kridlo, takze se to trochu zuzilo, skoda ze jsme nedali o 10cm sirsi.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@wettu Nam to cele delala stavebni firma stejne jako zbytek bytu
Odpovědět
@wettu ve výběru jsem měla vždy jasno..sapeli a kompletní dodávka
Odpovědět
@wettu Nám pouzdro montovala stavební firma, která nám dělala SDK příčky a dveře brácha( je stolař a dveře dělají tak to umí). Objednané jsme měli pouzdro i dveře vše najednou přes internet na dvere.cz, ale teď jsem se dívala, že Sapeli už tam nemají v nabídce. :-(
Odpovědět
@wettu zazdívali jsme pouzdra sami rovnou při stavbě zdí (manžel je stavař, takže tohle vše si hlídá sám)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli ve starém bytě od CAG, už je nechci, hluk přes ně prošel a jako bonus byly hlučné samy o sobě při otevírání a zavírání. Museli jsme je dát do ložnice, protože to kvůli prostoru jinak nešlo (byl to minibyt), a když jsme tam pak ubytovali narozenou dcerku, odpočítávala jsem dny, kdy už se jich zbavím... Aspoň byly fakt pěkné, to zase jo :-)
Odpovědět
Ahoj, taky momentálně řešíme dveře a posuvky do pouzdra se nám hodně líbí. Je finančně hodně náročné udělat stěnu na pouzdro dodatečně.?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?