Máte někdo zkušenost s meziskelními žaluziemi?

Zdravím vás, máte někdo zkušenost s meziskelními žaluziemi? Případně která firma dělá tato okna(nejlépe Olomoucký kraj)?
Odpovědět
Osobně mám dvě okna Internorm KV 440 ve vikýřích , napájení solár. Okna jsou to nádherná, stínění se nechá dálkovým ovladačem nastavit na automatiku dle slunečního svitu anebo ovládat dálkově ručně podle potřeby. Bohužel cena je raketa. Funkční jsem viděl ještě Shcuco v roomu Dafeplastu někde u Jihlavy. Cena pravděpodobně stejná, už si nepamatuji jestli to měli jako Internorm 3 sklo + 1 sklo. Tato okna jsou určená spíš tam, kde Vám nedovolí úřady nebo není možnost instalace předokenních žaluzií. Jinak je to opravdu cenově nesrovnatelné, Já je tam dával jen z důvodu, že jsem ve vikýřích neměl v projektu počítáno se schránkami na venkovní žaluzie. Mám pocit že jsem viděl podobná řešení i u jiných výrobců, ale podle mě cena integrace stínění do takového okna bude vždy vyšší, než instalace venkovních žaluzií. Ale třeba má někdo jiné zkušenosti.
Odpovědět
Taky jsem je chtěla, ale ta cena je naprosto šílená. Měla jsem integrované žaluzie v pronajatém domě a byli super, údržba skvělá, ale byla to 20 let stará netěsnící okna, kterými táhlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme chtěli meziskelní žaluzie ale cena byla hrozně vysoká, měli jsme u našich klasické žaluzie a byly to galeje to umývat a umýt je v celém baráku pořádně trvalo několik dní, raději sem tedy nedala nic když jsme nemohli mít ty meziskelní po zkušenostech z bydlení u rodičů.
Odpovědět
@alinka1234 právě máme teď na bytě žaluzie na oknech a nesnášíme prach, ale to věčný umývání je o nervy, ale zase nechceme aby nám šlo vidět až někam :-D
Odpovědět
@lto007 takový ty venkovní žaluzie musí povolit nějaký úřad? :-. To vůbec nevím.
Odpovědět
Venkovní žaluzie se nám teprve vyrábí, ale nikdy jsem neslyšela, že by to musel povolit SÚ.
Odpovědět
Tak u rekonstrukce třeba do toho mohou kecat třeba památkáři, samo že jsem nemyslel novostavby, ale obecně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Někdo nějaké info k meziskelním žaluziím? Jak se cenově pohybují? Mohou nahradit venkovní rolety? Děkuji
Odpovědět
@lto007 Nebo v CHKO
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?