Okenní profily - rady

Dobrý den, prosím o radu a doporučení na výběr profilu Mám užší výběr: Fenstar - Evolutive Aronde PKS Okna - Inoutic Eforte Vekra - Salamander Komfort EVO třída A Plastikov - IQ8000 Jde mě o kvalitu materiálu, zda je to opravdu prvoplast a není nijak kombinovaný s recyklátem. Pak jakou používají tloušťku plastových stěn, případně sílu ocelových výztuh. Děkuji za jakoukoliv informaci, případně zkušenost.
Odpovědět
@dejvic Napiště každému mail s dotazy, mě odpověděli obratem- ale z vašich vím jen vekru- prvoplast, výztuha 1,5-3mm podle velikosti okna. Jinak jsme poptávali ještě okna Macek, Slovaktual a Decro...a upřímně, jak cena, tak kvalita je skoro stejná- rozdíly jsou mizivé, takže si vyberu podle doporučení místních na kvalitu montáže.
Odpovědět
A když už taky taky vybírat firmu, která sídlí nedaleko, kvůli případným opravám. Zažila jsem zapříčené dveře na prodejně - a to je pak problém, když potřebujete otevřít a firma sedí 150km daleko. To pak není nad místní.
Odpovědět
....máme okna od PKS,tento profil... http://www.pksokna.cz/plastove-okno-84
Odpovědět
@markarnatnel Dobrý den, a jak jste spokojeni s montáží a kvalitou?
Odpovědět
@dejvic ..naprostá spokojenost...máme i vchodové a garážové dveře opět profil Eforte,pěkně zpracované,pak je to samozřejmě o samotné montáži a o montérech...i v této fázi,spokojenost...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Můžu se zeptat, jak jste nakonec vybrali? Váhám nad Fenstarem a nemůžu dohledat, zda tedy používají prvoplast.... Nepodařilo se Vám zjistit? Děkuji.
Odpovědět
Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s firmou VPO plast okna Jeseník, jestli používají profil Veka vyrobený v Polsku nebo Německu??? Díky za info
Odpovědět
@dejvic firma PRAMOS - vyrábějí si svoje profily (Český výrobek)
Odpovědět
Dělal jsem 15let okna,dobre jsou Pramos,Decro
Odpovědět
Profilova fotka
@sebek581 Mohu mít dotaz na zkušeného oknaře :-) Vybíráme okna a zvažujeme profily Schüco Corona SI82, Inautic Eforte, Trocal 88, Rehau Synego a popř. Horizont PS Space 8. Nevíš zda je mezi těmito profily nějaký výrazný rozdíl? Spíš o srovnání parametrů mi jde o zkušenost :-) Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?