Okna a vchodové dveře na míru

Zdravím, plánujeme renovaci domu a potřebuji nová okna a vchodové dveře na míru. Máte nějaká doporučení?
Odpovědět
@klaralaubeova okna se tu řešila tisíckrát stačí projít historii a každý bude doporučovat svoje osobně jsem na výsost spokojen s firmou Sulko.
Odpovědět
@klaralaubeova Jaké konkrétní požadavky máš?
Odpovědět
Taky hledáme dodavatele, chtěli bychom moderní, energeticky úsporná okna a bezpečné vchodové dveře. Rádi bychom taky designovou flexibilitu, abychom se přizpůsobili stylu domu.
Odpovědět
My mame od okna.eu...pobocku na Pankraci bych doporucila, jednani bylo skvele. Meli jsme trochu problem s jednim neobvyklym oknem, ale zas resili ho nakonec rychle a zdarne. Takze za me kdyz to tak vidim jinde palec nahoru. Mame teda hlinik.
Odpovědět
@daddas Doporučil bych ti zvážit hliníkové okenní rámy, protože jsou lehké, pevné a odolné vůči povětrnostním vlivům. Co se týče vchodových dveří, tak kombinaci hliníku s bezpečnostními prvky, jako jsou vícebodová zámka a bezpečnostní sklo, dobrou zkušenost máme se společností PKS okna.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

Odpověď na příspěvek od klaralaubeova:

Zdravím, plánujeme renovaci domu a potřebuji nová…
@klaralaubeova Bezpečnostné dvere sú fajn, ale minimum zlodejov používa dvere, väčšinou idú cez okno. Takže doporučujem na okná kalené sklo a bezpečnostné kliky. Čo sa týka výrobcov, všetci robia okná na mieru, my máme Internorm. Síce drahšie (ale zas Vekra nám to nacenila ešte drahšie), ale to, čo majú za dizajn a také parametre nedosahoval žiadny iný výrobca. Máme plasthliníkové.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?