Okna - exteriér antracit (REN 7016) a interiér bílá

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo barevnou kombinaci oken - vně tmavá (nebo nějak jinak barevná) a uvnitř bílá? Prosím o foto v reálu, odkaz na alba apod. Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem to sem někam dávala, toto téma už tu je. máme takto, jestli ti to pomůže ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea moc díky! určitě pomůže! Diskusi tohoto typu jsem hledala, ale nějak nemohu natrefit na vhodné klíčové slovo ;-) Líbí se mi to, ale nějak jsem si to nedokázala představit v reálu.. a jedna firma nám to nabídla jako možnou variantu oproti celotmavým. A vnitřní parapety máte tedy bílé? A mohu se zeptat, od jaké firmy je máte?
Odpovědět
Profilova fotka
@dita_a_ivan parapety zatím nemáme, ale budeme mít bílé. nemohli jsme se dohodnout :-D okna máme od dafe plast jihlava. jen tam teda nesedí to těsnění barevně. původně měla být zvenku basaltgrau a uvnitř taky šedá, světlá. tak jsme dali šedé gumy. pak se přítel zamiloval do metalické černé, tak jsme udělali změnu na černobílá okna, ale na tu gumu jsme zapomněli, mohla být taky černá :-N ale až tak to nevadí. dům je v šedo černo bílé, takže se to netluče. jen kdybychom to řešili dnes, tak jsme moudřejší a dáme černé těsnění ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea těch šedých gum jsem si všimla, až když to tu píšeš;-) vypadá to hezky a rozhodně to nějak neruší celkový dojem. A zvláště pokud máte celý interiér takto sladěný ;-) Máme děláme rekonstrukci staršího domu, takže nějaké ultra moderní prvky se k němu ani moc nehodí... ale též bych to chtěla držet ve "studených" tónech.
Odpovědět
Profilova fotka
@dita_a_ivan my si toho všimli taky až tak nějak dodatečně. že nám došlo, že jsme měnili barvy oken a nezměnili jsme kliky a gumy :-D ale vlastně se nám to líbí jak to je i tak. myslím, že to mohlo dopadnout hůř :-N
Odpovědět
@blahova_andrea Já jsem si toho teda taky vůbec nevšimla na první pohled, musela jsem se podívat znovu na fotky :-D A náhodou se mi tam ta světlá guma hodně líbí 8-)
Odpovědět
@sallinka17 @blahova_andrea @dita_a_ivan Pripojuju se k diskuzi - mame uplne stejnou kombinaci jako Andrea, taky antracit + bile od Dafe Plast. Fotky mam ve fotogalerii, ale moc detailu tam neni. Jsme moc spokojeni s vysledkem...
Odpovědět
Zdravim, planujeme vymenu oken na starsim dome a zvazujeme plastova okna v antracitove barve. Projektant nas od nich ale odrazuje. Ma pry zkusenost, ze se ram okna v tmave barve mnohem vic zahriva a pak se okno "krouti" a spatne tesni. Mate nekdo podobny problem? Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravím, pokusím se to tu oživit. Také plánujeme rekonstrukci a projektant nás taky odrazuje od antracitu (černé) barvy. Že ať nepočítáme s tím, že nám plastová okna vydrží extrémně dlouho, že je stejně potřeba po zhruba 25 letech skla vyměnit a u černých, může snadno po těch letech dojít k pokroucení a bude třeba měnit i rámy. Ale jak říkal, je to na Vás.
Odpovědět
Už jsme měli vybrán antracit a v tu chvíli nás nahlodali dekorem DB703...Říkali: všichni antracit antracit a musíme říct že se nám to hodně líbí.I sousedům. 🙂 Navíc máme to v akryl coloru takze ochrana proti UV a nehreje se ten plast (samozřejmě za peníz navíc).Do obyvaku z kuchyní máme oboustranný dekor a všude jinde exteriér dekor, interier bílá.Pro porovnání antracit vs. Db703 viz. Foto.Báli jsme se že to bude stříbrné ale není a je to super
Odpovědět
Doplňuji obr.Kapek si nevsimejte, pršelo, kapkalo 🙂))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?