Od koho okna - Královehradecký kraj

Zdravíčko. Budeme objednávat plastová okna a dveře do novostavby a vůbec netušíme od koho. Mám už přečteno několik diskuzí a stejně jsem úplně zmatená. Zatím máme pouze cenovou nabídku od Vekry. O té jsem četla chválu, ale i silnou kritiku především na montáž, kterou zajišťuje v každém kraji úplně někdo jiný. Proto se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s firmami z tohoto kraje? Od které firmy v Královehradeckém kraji se opravdu vyplatí pořídit kvalitní plastová okna?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my budeme teprve objednávat, ale prozatím jsme po dlouhém váhání rozhodnuti pro firmu PFT. Cenově vycházejí dobře a hlavní, co rozhodlo je, že v okolí Jičína má tato okna namontovaných hodně známých i několik let a jsou spokojení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme od firmy PKS okna, mají i pobočku v HK. Máme okna a dveře a jsme spokojeni. Jsou krásné. Dostala jsem na ně typ tady na střeše a opravdu jsme udělali dobře. :-)
Odpovědět
my máme okna od Samatu z Hradce:-) stavební firma (stavíme na klíč) s nimi už několik let spolupracuje a jsou s nimi spokojeni:-) ale zatím nebydlíme, vypadají ale hezky:-)
Odpovědět
My máme od vámi zmíněné Vekry a vše v pořádku, jak okna, tak dveře, tak i montáž. Spokojenost.
Odpovědět
děkuji všem za tipy :) Zadáme s manželem poptávky a uvidíme, jak to vyjde :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?