Okna na novostavbu, jaká máte? Od jakého výrobce?

Zdravím všechny! Začínáme řešit okna do domečku, ale nějak se v nich nemůžu zorientovat. Jaká okna máte na novostavbách vy? A od jakého výrobce? Našla jsem tu nějaké diskuze, ale ty jsou pár let staré........ Za odpovědi moc děkuji ;-)
Odpovědět
Zrovna včera nam montovali 6 komorový profil Profiline s trojskly
Odpovědět
Profilova fotka
Hlinikova s trojskly. Profil nevim, nerozumim tomu
Odpovědět
My máme tuty: http://www.vekra.cz/plastova-okna/vek... Akorát jsme si připlatili za lepší skla, která propouštějí víc světla, klasická trojskla propouštějí míň.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme tyto. vřele doporučuji a paní byla profík a suprově jednala.Cena malinko vyšší http://www.ri-okna.cz/bluevolution
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tato dřevěná trojskla http://www.ld-okna.cz/drevena-eurookn...
Odpovědět
Já také můžu doporučit RI Okna. Rodiče měnili okna a nutno říct, že jsem oslovil asi 5 firem okolo oken, RI Okna nabidly nejlepsi pomer kvalita/cena. Poptávali jsme vlétě, pak jsme to odložili a znovu jsme poptávali v zimě a cena byla ještě o 10tis. lepší oproti předchozí nabídce. Termíny dodrželi, domluva velmi dobrá, vše bez problému. Chystáme se s přítelkyní stavět a až bude čas, určitě zase oslovéme několik firem z okolí, abychom měli porovnání, a urcite oslovíme i RI Okna.
Odpovědět
Ri Okna jsou fajn, dělali zakázku na paneláku a byli v pohodě. Sice se našlo pár kazů na jednom z oknech na skle, ale to bez řečí/problému vyměnili. No a na baráček jsme pořizovali od PKS okna ( http://www.pksokna.cz/ ), sice trochu dražší, ale myslím že patří k nejkvalitnějším u nás. Navíc teď uvádějí na webu nějakou zimní akci, tak by ceny mohli být přijatelnější. Však zajděte na pobočku, kde mají vzorkovnu, jsou po celé republice.
Odpovědět
Budeme mít na RD trojsklo dřevohliník od VEKRA resp. TWW, které VEKRA koupila. Budou je montovat příští týden. Už jsme jedny okna od VEKRA plastová dvojsklo dávali do bytu a byli jsme spokojeni. Montáž byla v pohodě za tři dny měli 10 oken včetně zednických prací. Volil jsem VEKRA, z důvodu cena/výkon/domahatelnost svých práv.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme menili v byte za http://www.finstral.com/web/cz/Kontak... maximalni spokojenost, maji zajimave profily a dali na 10 let zaruku. super jednani!
Odpovědět
rozhodovali jsme se mezi Vekrou a Finstralem.Máme od Vekry.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame drevena s trojskly. Bohuzel na hlinikova jiz nebyli finance... Doporucila bych firmu Albo ci Amino Bohemia.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme tyto http://www.tpeurookna.cz/ , manžel je stolař, tak vybíral on, doporučil je i známému velkopodnikatelovi, který stavil vilu za xxmilionu a který je detailista a chce jen to nejlepší a nakonec si je dal taky.
Odpovědět
Článek se načítá
my máme okna od JIS. Teda zatím objednaná..tak ještě nevíme zatím, jaká budou. Jsou to plastová okna, profil INOUTIC PRESTIGE, trojsklo za cenu dvojskla.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme dřevěná eurookna, trojskla, maximální spokojenost s dodavatelskou firmou - TTK CZ s.r.o. - vřele doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Hliníková od Vekry a můžu doporučit ... poptávali jsme i dřevohliník, ale byly ještě o 150 tisíc dražší.
Odpovědět
my máme trojskla plasťáky od firmy Pramos..
Odpovědět
Budeme mít dřevohliník od TP eurookna..už se na ně těšíme:)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
pro nás byl nejlepší pomer kvalita cena slovaktual výrobek pasiv HL 8komor 3sklo s celoobvodovým rámem,střed.těsnění,sklo vsazované už ne vlepované(nekdy problem prasknutí skla)rámeček swisspacer,jelikož si firma drží už nekolik let první místo na trhu mužou si dovolit být nejlevnější výroba na slovensku z německých profilů aluplast,bezpečnostní kování a kdejaky vymoženosti co jsou u jiných firem za příplatek jsou zde v ceně oken.druhá nejduležitější vec nebo spíš prní je ale montáž oken,tam muže být problém když to odfláknou nebo pkno ukotví vrtáním přes celý rám,pak muže bejt okno zlatý svaty ale jak se blbě namontuje je po okně oběhla jsem tolik firem po nastudování co mají okna splnovat a už si troufám říct kam ano a kam ne,bohužel v nekolika prodejnách sem toho vedela daleko víc než prodejce a už to nebyla dobrá známka co bych doporučila za firmy tak Ri okna,macek,okna&company, slovaktual a co bych teda vubec nedoporučila je JIS,gealan,dafeplast
Odpovědět
Řešíme střešní okna do podkroví kde budou mít pokojíček děti. Velux má v novým katalogu speciální bezpečné sklo, které se za žádných okolností nevysype. Máte s tím někdo zkušenosti? Mě to docela zaujalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme plastová okna OKAY-PLAST ze Sobotky a spokojenost veliká. Mohu jen doporučit ;-) Babička měnila okna na domě, plastová od firmy ARTOKNA a děs!!! Nebrat :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pramos :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
My v bytě ARTOKNA před 4 roky - už NIKDY. Reklamace dokola. V rohu jsem dokonce našla neutěsněnou škvíru po tom co nám pořád roh vlhl. Byl to dost boj donutit je, aby to řešili. Místo aby se přijeli podívat tak nám napsali, že máme větrat atd. V zimě se nad okny objevuje mokrá plocha.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Tak my máme okna namontovaná měsíc - od Okna.eu - Slovaktual Pasiv HL 8komor s Aluclipem - a nikdy více tuto firmu! Třičtvrtiny oken nám zničili při montáži tím, že když odstraňovali ochrannou folii, aby přidělali kličky, odřezali to nožem přímo na okně (ano, proškolení lidé!!), takže máme všude rýhy! Když to pak zkusili napravit - rozleštit, tak je to ještě horší. Na posuvném okně byla smačknutá těsnící gumička, tak ji sice srovnali, ale u toho nám dost škrábli aluclip, takže tam je rýha jako pr..e a když to přijeli opravit, tak to natřeli nějakou fixou a je to taky ještě horší. Takže náprava čehokoli prostě ještě vše zhorší. U oken, za která dáme přes 300 tisíc bychom si představovali jinou kvalitu. Jsme zklamaní. Dále dveře - mají takové flíčky, které vypadají jako zaprášené, ale není to zaprášené, je to sedřený ten lak a odpověď je, že to je normální proces lakování. Jestli jsme si někdy mysleli, že když dáme za okna více peněz, že to bude záruka kvality, tak jsme se pěkně zmýlili.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zdravím. Mám okna a dveře od této firmy: http://www.ternofirek.cz/ A jsem na 100% spokojený.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od firmy Slovaktual celodekor zlatý dub.. cena super, recenze taky a příští týden přijedou namontovat ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zdravím. Já bral okna ze slovenska, plastové a jsou užasné a levnější než zde.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?