Okna od firmy Sulko vs. Donap - zkušenosti

Dobrý den, budeme dávat do nového RD okna a nemohu se rozhodnout od jaké firmy. Nejvíce se mi líbí nabídky od firmy Sulko a Donap. Prosím máte někdo zkušenost s firmou Donap či Sulko děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, s firmou Donap nemam zkusenosti zadne ale s firmou Sulko jsem si uzil sve. Co se tyka montaze...vsechno spatne od A do Z a s tim souvisejici reklamovani zavad naprosto neuveritelne...Arogantni pristup!!! Okna hezka ale leda si je namontovat sam!I!!
Odpovědět
Zdravím, loni jsme do nového rd dával okna a vchodové dveře od Sulka, na ostravské pobočce vstřícní a montáž i dle dozoru bez problému. Jediné negativním, že manželku ukecali k nestandardní barvě, takže cena povyskočila…
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já zas Sulko nedoporučuji, reklamovali jsme toho víc a řešení na půl.
Odpovědět
Se Sulkem jsme si taky užili svoje. Montážníky asi sbírají cestou u pangejtu. Vchodové dveře opravovali 3x a stejně blbě.
Odpovědět
Mě vaše recenze nepotěšily, zvažujeme Sulco..je někdo, kdo s nimi má i dobrou zkušenost? Severní čechy, pobočka např. Liberec?
Odpovědět
@jowana mám od nich hliníková okna, jsou ok, ale ještě nebydlíme. Obchodní zastupce z Ústí nad Labem super, montážníci taky, akorát v rámech špony z výroby, stačí vyfoukat, ale to montážníci nedělají🙂. 1 sklo se začalo po týdnu uvnitř rosit, chyba sklarny, výměnu budu řešit s montáží vrat od nich, jsme tak domluvení. Jednání v pohodě vše se dalo domluvit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@jowana Dobrý den, pořídili jste nakonec okna od firmy Sulco na liberecké pobočce ? Zajímala by mě případná Vaše zkušenost. Děkuji.
Odpovědět
@samot07 Ano,poridili..ale s Lib.pobockou jsem nebyla uplne spokojena kvuli komunikaci..tak jsem se obratila na Prahu a okna od Sulka mame,vypadaji pekne,montaznici sikovni.Nejake zadrhnuti taky bylo,ale jsme s provedenim i vzhledem spokojeni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?