Okna PKS, jaký máte typ?

Prosim majitele plastovych oken PKS, jaky mate typ? Chteli bychom trojsklo, ale pak je tam dal na vyber profil Inoutic Eforte nebo Prestige, dve tesneni nebo tri tesneni...uaaa, hlava kolem:-) Budeme mit drevostavbu..
Odpovědět
...máme... http://www.pksokna.cz/plastove-okno-84 ...je tam vyšší cena,než u Prestige,nicméně je to jejich nejlepší profil,víc než o komory,tady jde spíš o tu stavební hloubku...trojsklo je víceméně již standart....mám fotky v albu,můžeš mrknout,máme od nich i dveře,jak vchodové,tak garážové,byla jsem maximálně spokojená a doufám,že jme investovali dobře:-)
Odpovědět
@markarnatnel Dekuji moc! Mate to paradni, take jsme nakonec zvolili oboustranny antracit, ted jeste ten spravny profil:-)
Odpovědět
@markarnatnel Muzu se jeste zeptat, jake budete volit vnitrni parapety? Bile?
Odpovědět
@kotatko03 ...budou bílé....též jsem měla dilema...na tmavém je vidět prach,nějaká šedá,to už by bylo odstínů moc,tak padla volba na bílou,pěkně to zanikne s tou bílou zdí a dominantou,budou ta okna:-)
Odpovědět
@markarnatnel Lakaly by mne v drevodekoru, nejake svetle jako briza, ale zase doladit k tomu zbytek..asi necham take bile:-)
Odpovědět
@kotatko03 ..u nás to je právě o tom,že žádné dřevo,ani dřevodekór nebude...ladíme do bílé,několika odstínu šedé+plus nějaké doplňky do barevna...tedy rozhodnutí,bylo jednoznačné.....tak,ať dobře vyberete,na oknech se určitě nevyplatí šetřit,u nás přes některé věci,nejede vlak a snažíme se,aby se investice vyplatila a zároveň vrátila....
Odpovědět
@markarnatnel Diky moc:-) at Vam to jde pekne od ruky jako dosud!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?