Okna Plastikov - recenze

Dobrý den, probíráme s manželem nabídky na plastová okna a nejvíce nás zaujala firma Plastikov a jejich okna IQ 8000. Chtěla bych se zeptat, jestlinemáte někdo osobní zkušenost s touto firmou a s jejich výrobky. Děkuji.
Odpovědět
1
2
@atexone zatím ne ale příští týden je budeme objednávat :)
Odpovědět
@atexone Tyto okna máme, ale velice krátko. Vše probíhalo bez problémů. Od Plastikovu má okna i bratr (už několik let), má IQ 7000 a je s nimi moc spokojen. Tak snad nebudeme litovat :-) Co nás opravdu mile překvapilo je, jak krásně se otvírají posuny. Ze začátku se to ani nezdálo, ale teď jdou nádherně. Jen pozor posuny nejdou otevřít na ventilačku. Nám to nevadí, máme v obýváku jedny posuny a jedny otvíravé. Ale kdo by plánoval jen posuny, tak je třeba se na to ještě poptat, zda to nějak jde. Jo a okna od této firmy máme i u nás v paneláku, už opravdu řádku let. Jen dvojskla a předpokládám, že asi ne zrovna nejdražší variantu, ale i tak, za tu dobu s okny nebyl jediný problém (pokud nepočítám potřeby seřízení).
Odpovědět
IQ 8000 budeme objednávat v pondělí. Jedná se o jejich nejlepší produkt. Určitě bych se toho nebála. Když budeš srovnávat cenové nabídky, rozhoduj se hlavně také podle kvality oken a né pouze podle ceny. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také přemýšlíme o relalizaci IQ 8000 do novostavby, nabídka je lákavá a zdají se být kvalitní. Ale včera se ke mě bohužel dostala informace, že profily nejsou Aluplast, ale jsou dovážené z Polska :-( . Tak teď ležím na netu a hledám info, nevíte někdo něco bližšího. Doufám, že je to jen konkurenční blaf.
Odpovědět
IQ8000, to je ta šestikomora se stavební hloubkou 76mm a dvojím těsněním? O tom je tu řeč? @ecarua
Odpovědět
No a že to je dovezeno z Polska. Poláci jsou v určitých materiálech na velmi vysokého úrovni patří zde dveře i okna atd. Navíc většina produktů se vyrábějí v Polsku a jde to přes Německo pod záštitou. Takže ne škatulkování.
Odpovědět
@taticek1980 Souhlas, kdo se v tom vyzná, ví že to tak je, vyrobí se to Polsko, Bulharsko, Rumunsko, Bělorusko... ale papíry to má pod hlavičkou německého výrobce. Taky tohle škatulkování nemám rád, ale prodejci to rádi používají a lidi na to slyší zjevně, smutný to příběh...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to šestikomora 85mm, mají takové matoucí značení IQ 8000 vyrobené z profilu Aluplast IDEAL 8000, názvem téměř identické s Gealan S 8000 IQ akorát chybí S. S tím Polskem máte asi pravdu, ale přeci jen jsou polské firmy horší a lepší. Tak ale doufám, že když to jde zpět přes německo tak němci si snad kvalitu ohlídají, přeci je to taky jejich vizitka.
Odpovědět
Pan prodejce nám tvrdil, že okna jsou vyrobena z aluplastu, který je z Německa, rozhodně žádné Polsko, takže babo raď. Děkuji za reakce :-)
Odpovědět
@lopp Kdyby jste teda měl radit, jakou firmu byste zvolil? Myslíte, že když zvolíme teda okna od Plastikovu - uděláme chybu?
Odpovědět
@varhanikovad Neznám tuhle firmu, ale obecně pokud se jedná o profil Aluplast 8000, nemyslím si, že uděláte chybu. Uzavřená výztuha v rámu, celkem dobré parametry, vypadá to jako rozumná varianta jak říkáte za dobrou cenu. Vždy říkám, že okna jsou džungle, tam někoho poradit je vždy loterie, pokud máte v okolí s touto firmou dobrou zkušenost, šel bych do nich. Ve finále je jedna věc, co vám napovídají o parametrech, druhá věc je z čeho to pak skutečně vyrobí, jestli neošidí výztuhy, kde berou skla a tak podobně, stejně budete muset nakonec někomu věřit, protože nepředpokládám, že by jste chtěla řezat okno a koukat se, co vám tam skutečně dali 8-) Takže dobré reference, rozumná cena, zajímavý profil ... šel bych do nich ;-)
Odpovědět
;-) ;-) ;-) super..díky...Vás nemít,,co bychom si tady počali... :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Taky do nich asi půjdeme :-)
Odpovědět
@varhanikovad Dobrý den, objednala jste nakonec okna od Plastikovu?:-)
Odpovědět
Dobrý den, stále se rozmýšlíme, zda do oken od Plastikovu jít nebo ne. Nemáte někdo zkušenost s montážní partou že Žďáru nad Sázavou? Okna mohou být sebelepší, ale když je někdo neodborně namontuje, tak je to úplně fuk, jestli je okno takový nebo makový. Děkuji. Hezký den.
Odpovědět
@atexone Dobrý den, objednala jsem je nakonec. V pondělí nám je byli zaměřovat. Budete se možná i divit, ale zaměřoval je nám pán ze Žďáru. :-) :-) :-) Přitom to nechápu, spadáme pod Jihlavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarád už by k plastikovu nešel, nebyl moc spokojený... ale u každý firmy se najde někdo kdo by ji nedoporučil :-)
Odpovědět
@anetal7 S čím není spokojený?
Odpovědět
Profilova fotka
@atexone myslím, že říkal žaluzie nebo rolety. už přesně nevím... ale je určitě je spousta jiných lidí co jsou s nimi spokojený ;-) nikdy není nic bez chybiček
Odpovědět
taky my máme okna od Plastikovu namontovaný od minulýho týdne. a musím říct že super, dva kluci montovali, mega šikovní... okna super, ani jeden škrábaneček, prostě 100%. jsem ráda že jsme nakonec zvolili tuto firmu :)
Odpovědět
Profilova fotka
obchodní zástupce v poho - v rámci získání nové zakázky mne pozval k sobě do kanceláře a aniž bych chtěl, tak mne provedl celou výrobní halou od A-Z zaměření proběhlo rychle a bez problému nyní čekám na smlouvu, pak výroba, dle sdělení cca 6 týdnů... takže za mne zatím OK
Odpovědět
taky nám říkali 5-6 týdnů, ale dodali do 4 týdnů. přesně v den kdy to byly 4 týdny od podepsání přijeli montovat :)
Odpovědět
I nám okna přijeli namontovat dříve než slibovali.. Takže za nás určitě palec hore :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojte všichni, hlásím, že baráček jsme nechali vymrznout a 10. března nám přijedou zaměřit okna :) Tak jsem zvědavá, za jak dlouho bude montáž.
Odpovědět
Profilova fotka
@atexone Zdravim,dej vědět jak to celý proběhlo a poté i první dojem z oken,až je budete mít.My máme ještě čas,ale každá recenze dobrá :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@karinsa Letím na stavbu :) Dneska nám namontují okna. Večer Vám napíšu, jak to probíhalo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@atexone tak jak to probíhalo,spokojenost?
Odpovědět
@karinsa Samozřejmě jsem zapomněla napsat :-D ráno v devět dorazila okna na stavbu a s nimi tři montéři. Jeli z Jihlavy, takže jsem je ani dřív nečekala. Po upřesnění pár detailů začali okna vynášet a montovat a něco málo před půl druhou měli hotovo. Montovali dvoje dveře, jedno francouzské okno, dvoje balkónky, 5 klasických oken, dvě menší a jedno podlouhlé okno. Na stavbě jsem u montáže nebyla, abychom jsme se tam akorát nepletli, stačilo, že tam byli zedníci a vodaři. Večer jsme s manželem byli vše okouknout a pořádně prohlédnout a jsme moc spokojení. Poměr cena výkon je odpovídající. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atexone díky za info,tak at vám dlouho a spolehlivě slouží! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky děkuji za pochvalu.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?