Okna profil Trocal 76 md, máte někdo?

Hezký den všem. Máte někdo zkušenosti s plastovými okny profil trocal 76 md od Decra? Zvažujeme jejich pořízení do novostavby s trojskly. Profil je šestikomorový, se stavební hloubkou 76mm, má trojí těsnění a kování ROTO NT. Za názory na tento profil a příp. i zkušenosti děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já byl osobně přímo ve výrobě Decro Brezec, který každý chválil (Trocal 88mm), byl to můj favorit hlavně cenou a recenzemi, ale odradilo mě prostředí, zaměstanci, kvalita vzorků, výztuha a proto jsem vybral jinde(levněji, kvalitněji, žádný super profil ale hlavně bez daně). Měl jsem poptáno asi 10 firem a postupně škrtal. Těch 76mm mě přijde na trojsklo málo, díval bych se po profilech 80+mm, je jich mnoho.
Odpovědět
@oskar83 můžu se zeptat, kde jste nakonec vybral? Máme naceněno od decra, trocal 88+ a máme jej mezi favority...
Odpovědět
Profilova fotka
Já šel po ceně, po tom co se mi nelíbilo Decro byl favorit na levná okna VPO (Veka 82mm) a VOkno (Gealan 9000) a nakonec přes vzal lokální firmu http://www.vrata-pridal.cz/ (Gealan 9000), kde jsem si vyjednal cenu oproti Vekře, PKS, Sulku o 35% nižší, oproti Decru, VPO, VOkno tak 20-25%, takže jsem měl vlastně garážová vrata Lomax a hliníkové dveře zadarmo. Tím ale nechci nikoho nabádat ke koupi, montáž a kvalita taky nebyla úplně v pohodě. Já jsem škrt a zbytečně neutrácím. Jsou to pro mě okna jako kažná jiná a na značku, prestiž, líbivost a super vlastnosti nehraju, nestavím pasiv.
Odpovědět
@oskar83 jasné, díky za zkušenost:-) omrknu zmíněné, případně poptám :-) jdeme taky dost po ceně, ačkoli ne za každou cenu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?