Okna - rozdílná barva v interiéru a zvenku

Jak jste řešili barvu oken v interiéru, když z vnější strany byly antracitové? Ne prosím bílou, na tu chytáme averzi. :) ;-) Uvažujeme stejnou barvu nebo o odstín dva světlejší. Nemáte někdo prosím foto v interiéru tmavých oken? A další otázka ještě na barvu střešních oken v interiéru i z vnějšíku, když střecha bude antracitová? Uvažujeme nejspíš uvnitř bílé a zvenku také antracit... Díky!
Odpovědět
ahoj my máme oboustranně antracitové šedé...a střešní okna máš z venku stejně oplechované většínou černý plech nevím jestli vůbec dělají i jiné barvy
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@zeedee Ahojky, mám opovážlivou prosbu - mohla bys poslat fotku domečku, kde by byla okna vidět spolu s fasádou, a hlavně pak něco z interiéru? Přemýšlíme také o šedých oknech (odstín zatím nevíme), ale nemám představu, jak to vypadá potom v interiéru - nemyslím na fotkách z katalogu, ale prostě v zabydlené domácnosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky nad tim prave premyslime, my budeme mit zvenku okna cervena a bilou si dovnitr fakt nehodlam davat, docela se mi zacala libit tahle seda http://www.modrastrecha.cz/blog/zmate...
Odpovědět
@hapalici ahoj (mohl) bych ti je poslat jen je vyfotím ale fasádu ještě nemáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zeedee Ano prosíííím :) Buď sem, nebo na alena.hapalova@centrum.cz, budu moc ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko Tak to vypadá parádně, k nám by se to asi nehodilo, je to už hodně "techno" :))) Ale celý ten interiér - bomba!
Odpovědět
ahoj mrkni do fotoblogu ZIZZY tam jsou naše okna v antracitově šedé :-) :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?