Okna Slavona progression - co Vám neřeknou

Profilova fotka
Po omítkách jsem zjistil nepříjemnou skutečnost. Při otevírání křídla chodí jeho hrana pod jeden milimetr kolem omítky (nenatřené). V jednom případě zasahuje lehce do omítky. Při reklamaci u omítkářů mi bylo řečeno, že si toho všimli a apu lišty dávali na samý okraj rámu. I tak je mezera velmi malá. Ovšem odpověď technické podpory Slavony byl super: no oni si všichni omítkáři stěžují, že to nelze udělat pořádně. Máte stejnou nebo podobnou zkušenost ?
Odpovědět
Tvrzení "Po omítkách jsem zjistil.." vypadá, že chyba je nejspíš v projektu, dozora/stavebníka. Pro upřesnění dotazu (profil křídla a detail ostění) by bylo vhodné jsem vložit obrázek, ať víme přesně o vocogou.
Odpovědět
chtělo by to obrázek, já to pochopil tak, že celý rám okna je omítnutý, až udělají venkovní omítky, tak to nebude vidět rám okna? tedy jeho převážná část.
Odpovědět
každopádně omítkáři po nelepení apu lišty museli vidět, že to dopadne blbě a měli kontaktovat Vás nebo dozor a řešit to , ale po válce je každý generál, já osobně jsem si na lepení t-fal lišt, tedy něco jako APU lišt dohlédl sám. Pravda, Slavonu nemám, z fotek toho typu okna na netu mi přijde, že po zavření křídla tam z rámu z vnitřní strany moc prostoru nezůstáva.
Odpovědět
Profilova fotka
Tady mám fotky při zavřeném okně a při otevírání, kdy to chodí až přes omítku (slíbili opravu). U jiných oken je to o něco lepší. Stavební dozor na to, že to lépe nejde a jde o chybu typu oken se skrytými závěsy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?