Okna v barvě antracit. Jakou barvu parapetů zvolit?

V domečku budeme mít okna v barvě antracit,a to zvenku i zevnitř. Ráda bych věděla, zda je někdo máte a jakou barvu parapetů jste k nim zvolili? Taky si nejsem 100% jista, zda i kliky u oken se dělají ve stejné barvě nebo budeme muset volit jiný odstín(černý,stříbrný nebo šedý). Uvítám jakoukoliv radu nebo zkušenost s tímto odstínem oken. :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Také chceme tuto barvu, ale vnitřní barvu zvolíme asi bílou. Budete mít i dveře a garážové vrata v této barvě?
Odpovědět
máme okna od Sulka v dekoru zvenku antracit / zevnitř bílá. Vypadá to naprosto luxusně :-D
Odpovědět
@magma Manžel původně chtěl uvnitř také bílou barvu oken,ale nakonec jsem jej přemluvila. Vchodové dveře i garážové vrata budou také v tomto barevném odstínu. Okna budou nakonec hladká anthracitgrau v matném provedení bez toho mini vroubkového vzoru. Do měsíce snad již budou a pak bych přidala fotečky.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít zvenku antracit a zevnitř bílá. Myslím, že se bude lépe ladit interiér.
Odpovědět
@handule Spousta lidí volí uvnitř bílá okna z obavy jak sladí interier.Toho se právě vůbec nebojím. V podnájmu jsme měli také tmavé okna a vypadalo to vevnitř díky nim luxusněji.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirisek81 Jj, určitě to má i své výhody. Nicméně já už vím, že do některých místností by se mi tahle barva nehodila :-)
Odpovědět
Máme okna, dveře i garážová vrata v barvě antracit a vypadá to úžasně. Okna máme od Internormu a zevnitř máme světlé dřevo a vypadá to skvěle. Vnitřní antracitovou barvu jsem jen zahlédla v seriálu na Primě a vypadalo to úžasně, ale já si to doma neumím představit. Věřím že to vypadá dobře, ale jen si to neumím představit u nás :-D . Tam kde to je nejvíc jakoby na očích máme světlé dřevo a tam, kde to není potřeba máme bílý plast. Prý to takhle hodně lidí dělá, aby se ušetřily peníze a musím říct, že jak jsem z toho rozhodnutí byla špatná, tak po tom, co nám okna namontovaly jsem byla fakt nadšená. Ono dávat dřevěné okno do garáže nebo technické místnosti je fakt zbytečné a v ložnici to také mít nemusím. Parapety řeším stále a pořád nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme dávat antracit, asi z obou stran - snad to bude ok. Nemáte někdo foto, jak to vypadá zevnitř?
Odpovědět
Profilova fotka
@hary A nebyly by fotečky prosím ?
Odpovědět
Taky by mě zajímali fotky :o) Taky bych ráda zvenčí hliník a vevnitř světlé dřevo.
Odpovědět
mohl by dat prosim někdo fotku vrat i oken v antrazitgrau? a jake volíte firmy chci kvalitní okna žadne polské dovozy diky za radu :-)
Odpovědět
Taky budu vděčná za tipy na firmy.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsme nakonec vybrali trojskla Veka system pro okna Alphaline 90 ( antrazit zvenku i zevnitř)- myslím, že je to německá firma, dodavatelem MPL.Snad je to dobrý výběr. Fotečky dodám tak do měsíce.
Odpovědět
Profilova fotka
my chceme plastová okna v šedé barvě (aby co nejvíc připomínala hliník) chceme je dát šedé i zevnitř ale mám z toho trošku strach, potřebovala bych to vidět...nemá někdo foto? :-)
Odpovědět
Nebylo by prosím nějake to foto oken? je to akutní. díky
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nikdo nemá foto antracitových oken? :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
@cathellen Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli už máte okna v barvě antracit pořízená? Jak to vypadá uvnitř domu? Nemáš nějaké fotečky, prosím ??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, my jsme zvolili barvu oken antracitmetbrush venkovní i vnější a vůbec se toho nebojíme. v této barvě budeme mít hlavní dveře i garážová vrata. Vnitřní parapety zvolíme světlejší aby byl přechod z antracitu na bílou zeď pozvolný. Venkovní parapety budou v barvě antracitmetbrush. instalace proběhne koncem ledna. Pak přidáme foto.
Odpovědět
Ahoj, tak tento problém jsme řešili taky a vyřešili následovně: v interiéru si necháme parapety udělat na míru člověkem, co nám bude dělat kuchyni - pěkně v barvě a materiálu, který bude ladit s ostatním. No a venkovní jsme omylem objednali takové šedobronzové, ale na denním světle vypadají sytě hnědě, takže je budeme přestříkávat. Doporučuji tedy objednat světlé a pak je nechat přestříkat dle libosti. My to dáme na světle šedou - nedávno jsem tuto kombinaci s antracitovýma oknama viděla a vypadá to krásně - okna nádherně vyniknou
Odpovědět
Mně se opravdu moc líbí antracitová (nebo i trochu světlejší, do šedé) a k tomu dubové dřevo. Vypadá to perfektně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, máme euro okna v barvě antracit oboustrané + vstupní dveře. Byl jsem před časem v takovém baráčku v moderním stylu v kombinaci antracidové okna + venkovní žaluzie a vypadalo to super !!! Je sice trochu problém s vnitřními parapety v této barvě ,ale dá se to na zakázku sehnat. Máme v interiéru velkoformátovou dlažbu ( šedý mramor ) ,kuchyň budeme mít v bílém lesku s černou pracovní deskou a černým zadním sklem.Denní prostory jsou hodně prosvětleny velkým rohovým oknem 3x4 m .Je to kombinace trochu nezvyklá , protože nemáme v interiéru žádné přírodní dřevo ( místo něj je sklo ).Po dokončení přidám foto .Pěkný den.
Odpovědět
@aurinko to by mohlo být zajímavé. Myslíš, že by se hodilo i tmavší dřevo?
Odpovědět
@schreidon ahoj, nemáš fotečky z interiéru. Zajímaly by mě ty antrac.okna.
Odpovědět
Tak my nemame antracitove, ale barvu okenni seda (RAL7040).., pro inspiraci.
Odpovědět
@mirisek81 nechceš dát nějakou fotečku z interiéru? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@hary ahojki, mohla bych tě poprosit o nějaké foto oken zevnitř toho světlého dřeva a jak jsi s okny spokojená, líbí se mi právě od internormu a chtěla bych antracit zvenku a dub uvnitř v obývací části a zbytek uvnitř bílé, děkuji
Odpovědět
@kulashaker1 ahojky, fotky pošlu. Písni mi tvůj mail a pošlu ti je do mailu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My máme venkovní parapety z hliníku a ty vnitřní z žuly. Vypadá to v pohodě http://www.batima.cz/hlinikove-vyrobk...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
mohla bych se zeptat jaké máte kličky u antracitových oken?Tvrdí nám, že se nedělají ve stejné barvě. Díky
Odpovědět
@hary Ahoj, neukázal bys mi prosím nějaké fotky oken zevnitř Díky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?